XS
SM
MD
LG

1 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Lider zastao na Romaniji

08.10.2017 Slaviša Vukašinović

Nakon osam vezanih pobeda,  na Sokocu je prekinuta serija lidera na tabeli ekipe Sloge  iz Gornjeg Crnjelova, ali su igrači gosti i protiv OFK Glasinca 2011 ostali neporaženi i sa stadiona Bara odneli bod. Imali su igrač Sloge inicijativu većim delom utakmice,  pa su prvi stigli i do prednosti u 24. minutu preko Đurića.

Domaći tim se nije predavao i uspeli su u finišu prvog dela da poravnjaju rezultat, srtrelac je bio iskusni Blagojević u 44. minutu što je bio tek drugi pogodak u mreži Sloge u devet prvenstvenih kola .

Drugo poluvreme je proteklo iu laganoj terenskoj inicijativi gostiju ali su mreže mirovale pa je meč oknčan bez pobednika što je i najrealniji ishod ovog zanimljivog  susreta. 

 OFK GLASINAC 2011-SLOGA (GC) 1: 1 (1:1)

Stadion:Bara. Gledalaca:100.Sudija: Velibor Vidaković (Zvornik) . Strelci:Blagojević u 44. minutu.(OFK Glasinac 2011),  Đurić u 24.minutu (Sloga). Žuti kartoni: M.Pejanović, Nikolić, Kreštalica, A.Pejanović (OFK Glasinac 2011), Novaković, Karaman, Janjić (Sloga).

OFK Glasinac 2011: M.Pajević , M.Pejanović , P.Pajević ,Nikolić ,Gašević,Arbinja ,Kreštalica ,Žugić ,Živković (od 89.min.Ninković), Blagojević ,A.Pejanović .

Sloga (GC): Bodiroga ,Novaković (od 80.min.Dupor), Panić ,Zec ,Đurić ,Simikić (od 68.min.Ružičić), Karaman 7,Komarčević ,Janjić,Marković ,Lazić .

Igrač utakmice:Miloš Pajević (OFK Glasinac 2011)

 

OFK Glasinac 2011

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Istok Glasinac 2011 Sloga
Jusuf_12345 je ocenio igrača
Jusuf_12345 je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
SalanGalib je ocenio igrača
SalanGalib je ocenio igrača
SalanGalib je ocenio igrača