XS
SM
MD
LG

2 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Leo bolji od Gačana

20.05.2018 Tekst i foto: Slobodan Dakić

U 27. kolu Druge lige Republike Srpske FK "Leotar" pobijedio je FK "Mladost" iz Gacka rezultatom 2:1 (2:0). Ovom pobjedom Leotar je ostvario 13 pobjedu i nalazi se na trećem mjestu sa 42 boda.

Leotar je po sunčanom i lijepom vremenu dobro otvorio meč. Medan je u trećem minutu postigao prvi gol nakon što je udarcem iz šesnaesterca gostiju savladao golmana Guzinu.

Samo pet minuta nakon kombinacije Todorovića i Zečevića lopta je došla do Medana koji postiže svoj drugi pogodak za vođstvo Leotara od 2:0.

U 12. minutu Zečević pogađa prečku iz slobodnog udarca. Nakon ovoga još nekoliko minuta igre, a onda uspavanka na Policama sve do kraja utakmice.

U drugom poluvremenu treba spomenuti Jokanovića koji je asistirao Vukoviću u 77. minutu za 2:1.

Minut prije kraja utakmice nakon asistencije Nikolića, Ćeranić sa ivice kaznenog prostora pogađa prečku Perišićevog gola i ostalo je 2:1.

Mnoge stvari u igri Leotara danas nisu štimale. Prvih 20 minuta igralo se dobro, a ostatak je bio da se brzo zaboravi.

Nakon utakmice trener Rajko Mičeta bio je nezadovoljan igrom svojih momaka i prema njegovim riječima moraće se mijenjati neke stvari. 

"Ostali smo u vrhu tabele i rezultat je za nas dobar. U prvih 15. minuta je bilo idealno i tome smo težili i mnoge stvari nisu štimale što će se morati mijenjati", rekao je Mičeta.

Naredno kolo Trebinjci gostuju u Brodcu gdje ih dočekuje ekipa FK "Jedinstva".

Leotar - Mladost Gacko 2:1

FK "Leotar": Perišić, Ljubibratić, Andrić (Komlen od 65 minuta), Vučić, Ramić, Zeečević, Medan, Begenišić ( Janjić od 30 minuta), Brković ( Spaić od 40 minuta), Ristič, Todorović.

FK "Mladost": Guzina, Bokić ( Antelj od 87 minuta), Nikolić ( Delić od 89 minuta), Koprivica, Bratić, Lozo, Goranović, Ćeranić, Dubljević ( Vuković od 75 minuta), Jokanović, Komnenić.

IZVOR: Trebinje Live 

Leotar - MLadost Gacko

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Istok Leotar Mladost(G)
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača