XS
SM
MD
LG

79 : 73
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Juniori Igokee bolji od Bratunca

03.12.2017 Đ. Malešević

Košarkaši Student-Igokee upisali su novu pobjedu u Prvoj ligi Republike Srpske. Oni su u osmom kolu bili bolji od Bratunca, rezultatom 79-73.

Bratunac je dobro otvorio meč i omladinci Igokee bili su bez poena više od tri minute na startu susreta. Međutim, kako je vrijeme teklo domaći su se konsolidovali pa su prvi period dobili sa 18-12. U drugom periodu igralo se tvrdo i izjednačeno pa su juniori Igokee sačuvali prednost i na poluvrijeme su otišli sa osam poena prednosti.

U trećem periodu, domaći su ušli sjajno i poveli su sa 15 poena razlike. Ipak, Bratunac se nije predavao. Gosti su uspjeli da smanje zaostatak i u poslednji period ušli su sa devet poena zaostatka. Iako je većim dijelom poslednjeg perioda Igokea održavala vodstvo, Bratunac se u završnici u potpunosti vrati i gosti su prišli na tri poena zaostatka. Tada na scenu stupa Lakić koji pogađa dvije veoma važne trojke i omogućuje svojoj ekipi da dođe do važne pobjede. Na kraju je bilo 79-73 za ekipu Student-Igokee.

Ekipu Student-Igokee do pobjede je predvodio sjajni Lakić sa 22 poena dok je Čečavac dodao 12 poena i pet skokova. Najbolji u redovima Bratunca bio je Milidrag sa 17 poena i osam skokova a Kupusović je dodao 15 poena.

Student-Igokea ima sada šest pobjeda i dva poraza i u narednom kolu ekipa Žarka Milakovića gostuje kod Rogatice, koja je bez pobjede u dosadašnjem dijelu Prve lige. Bratunac je sada na omjeru od četiri pobjede i četiri poraza a u narednom kolu dočekaće ekipu Prijedora.

Foto: Igokea Republika Srpska

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga RS Student -Igokea Bratunac
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača