XS
SM
MD
LG

0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Leotar tvrd orah

23.03.2018 Administrator DC

Otputovali su Krupljani u ā€œDučićev gradā€ sa ciljem da već u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Republike Srpske protiv drugoligaÅ”a Leotara ostvare dobar rezultat i naprave presudni korak ka finalu. Međutim, u uslovima četiri godiÅ”nja doba u najjužnijem gradu Republike Srpske izabranici trenera Slobodana Starčevića odigrali su nereÅ”eno i bez golova.

Tako će konačna odluka o finalisti pasti u revanÅ” meču u Krupi na Vrbasu, a ova utakmica je na programu 24. aprila. Do tada će Krupljani imati mnogo izazova kako u Ligi za prvaka Premijer lige BiH tako i polufinalu Kupa BiH, takmičenja preko kojeg se može izboriti i plasman na međunarodnu scenu.

Nakon susreta u Trebinju u redovima Krupe bili su, delimično, zadovoljni, ali niko ne sumnja da će premijerligaÅ” potvrditi ulogu favorita u revanÅ”u i izboriti očekivan palsman u finale. Sve drugo bilo bi ravno prvorazrednom fudbalskom čudu.

-Prvo bih čestitao igračima i jedne i druge ekipe za korektan odnos i prilično kvalitetnu utakmicu u uslovima jake kiÅ”e, leda i vetra! Iako smo igrali u kombinovanom sastavu, za puno zadovoljstvo su nedostajali golovi iz nekoliko kreiranih Å”ansi kada Zoran Å amara, Stefan Dabić, Petar Banović i Nusmir Fajić nisu bili precizni. Leotar je svoju priliku za gol tražio iz kontranapada i dugih lopti, ali naÅ”a odbrana je u dva ili tri navrata iskusno i sigurno reagovala. Ostaje nam revanÅ” kod kuće da se kroz bolju realizaciju plasiramo u finale Kupa Republike Srpske i napadnemo trofej koji nam nedostaje u klupskim vitrinama ā€“ istakao je Å”ef stručnog Å”taba Krupe Slobodan Starčević.

Mladi napadač Zoran Šamara imao je nekoliko situacija u kojima je mogao da zatrese mrežu Hercegovaca, ali lopta jednostavno nije htela u gol.

-Imamo aktivan i dobar rezultat iz Trebinja koji moramo da materijalizujemo u revanÅ”u na naÅ”em stadionu. Prihvatamo ulogu favorita i nadam se da ćemo je opravdati, kao i to da plasmanom u finale imamo sjajnu priliku i da osvojimo pobendički pehar. U Trebinju je bilo teÅ”ko vreme za igru, teren loÅ”, kako nama tako i rivalu, ali je viđena borbena utakmica. Dali smo sve od sebe, nedostajali su jedino pogotci da slika bude upotpunjena. Posle ovoga okrećemo se prvenstvu koje se nastavlja 31. marta za nas utakmicom na KoÅ”evu protiv Sarajeva ā€“ istakao je Zoran Å amara, ofanzivac Krupljana.

S. Basara/Sportski žurnal

Ā 

Leotar - Krupa / FOTO: Trebinje Live

Ostalo BiH Ostalo BiH Kup Republike Srpske Leotar Krupa