XS
SM
MD
LG

0 : 1
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
U Nevesinju nije bilo golova nakon prvih 45. minuta. Hercegovački okršaj za sada sa praznim puškama.
Izveštaj utakmice

Nevesinje u bojama Leotara

18.10.2018 Trebinje live

U zaostaloj utakmici 8. kola Druge lige Republike Srpske-grupa istok, FK "Leotar" je u Nevesinju pobijedio FK "Velež" rezultatom 0:1 (0:0).

Bila je to prava prvenstvena, tvrda utakmica u kojoj je više prilika viđeno u prvih 45. minuta, dok je gol postignut u drugom poluvremenu.

Do 18. minuta igralo se na polovini terena, kada se Perovićev  šut odbio od igrača domaćih i lopta je prošala pored same prečke u korner.

U istoj minuti Repović je izašao iskosa sa desne strane sam ispred Perišića koji je odbranio njegov šut.

Nevesinjci preko Grubačića, koji šutira sa 25 metara pogađaju prečku i na odmor se otišlo bez golova.

Drugih 45 minuta počelo je sa inicijativom gostiju. Biberdžićev centaršut u 50. minutu na glavu Ristića prolazi tik kraj stative domaćina. Upornost Leotara isplatila se u 56. minutu kada Cimirot iskosa sa lijeve strane šutira, golman Zurovac odbija loptu u stativu i ona završava u mreži Veleža.

Na kraju se ispostavilo da je to i jedini pogodak na utakmici. Do kraja meča nije bilo šansi i Trebinjci se kući vraćaju sa punim plijenom.

Nakon utakmice, Lazar Zečević, koji je u dosadašnjih 10 kola dao pet golova, rekao je da su najvažnija tri boda.

"Prava utakmica i hercegovački derbi. U sljedećem kolu opet derbi protiv Mladosti iz Gacka i to će biti teška utakmica, ali očekujemo nova tri boda", istakao je Zečević.

Nakon 10 kola Leotar se nalazi na drugom mjestu sa 24 boda i gol razlikom 28:6 i zaostaje četiri boda iza vodećeg FK "Jedinstva".

Velež - Leotar 0:1 (0:0)

FK "Velež": Zurovac, Kalem (od 82. minuta  Šarenac), Repović, Vučetić, Petković, Drašković, Mrkajić, Radović, Ivanišević, Grujičić (od 62. minuta Radojčić), Grubačić. Trener: Mijat Mišeljić.

FK "Leotar": Perišić, Biberdžić, Cimirot, Vučić (od 67. minuta Mrkaić), Janjić, Ramić, Zečević, Medan (od 46. minuta Bokić), Perović, Begenišić, Komlen (od 46. minuta Ristić). Trener: Rajko Mičeta.

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Istok Velež Leotar
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Radnicki21 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača