XS
SM
MD
LG

0 : 3
Poluvreme
0 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Etno selo StaniÅ”ić. Stadion: Etno selo StaniÅ”ić. Glavni sudija: Nejra AliÅ”pago (Sarajevo). Pomoćnici: Aida Jusufović (Sarajevo), Jovanka ViÅ”ekruna (Banja Luka). Posmatrač suđenja: Ahmed Ibranović (Gradačac). Delegat: Sandra Radaković (Prijedor).
Spasojević, M. Jović, KrajÅ”umović, Å akotić, Lj. Jović, NjeguÅ”, Milović, Stokanović, Stević, Marković, Aljić. Na klupi su joÅ”: Marčeta, Stevanović, Ždero, Todorović, Ilić. Trener: Dragan Jevtić.
MaÅ”ić, JaÅ”arević, Piskić, Grebenar, Abdaković, Rahmanović, Gradinović, Kuljanin, BaÅ”ić, Haračić, Dijaković. Na klupi su joÅ”: Kundić, Bajrić, Mlivo, Mezit, Koluh. Trener: Selma Omerović.
Nema promjena u Bijeljini, igra se otvoreno i sa jedne i druge strane.
Utakmica zavrŔena
IzveŔtaj utakmice

Iskra sigurna protiv Radnika

23.09.2019 D. Vuksanović

Iskra Bugojno

Nakon Širokog Brijega, fudbalerke Iskre iz Bugojna pobjedile su i ekipu Radnika iz Bijeljine rezultatom 0:3 u Ŕestom kolu Premijer ženske lige Bosne i Hercegovine.

Izabranice Selme Omerović su tako stigle do četvrte pobjede i poslije ovog kola će se nalaziti na četvrtoj poziciji sa 12 osvojenih bodova, dok je Radnik peti sa Å”est bodova manje.

Početak meča bolje je otvorila Iskra, u 4. minuti Abdaković je imala dobru Å”ansu, ali je Å”utirala direktno u Marčetu. Potom je Radnik sedam minuta kasnije zaprijetio iz kontranapada, ali akciju nije uspijela zavrÅ”iti KrajÅ”umović, pa je ostalo 0:0. Zatim su Bugojanke u dva navrata prijetile iz kornera, ali je Marčeta odlično intervenisala. U nadoknadi prvog poluvremena Milović je igrala rukom, a loptu je namjestila Piskić i postigla fantastičan pogodak iz slobodnog udarca, pa je tim Selme Omerović otiÅ”ao na odmor sa minimalnom prednoŔću.

Nastavak susreta dobro je započeo Radnik koji je imao terensku inicijativu prvih deset minuta, prvo je u 53. minuti Å akotić oprobala svoj udarac, no sigurna je bila MaÅ”ić. Potom se Iskra probudila, te je u 60. minuti i ona stvorila jednu Å”ansu, kada je Kuljanin pogodila stativu. Onda 12. minuta kasnije Iskra je udvostručila prednost, Koluh je sjajno uposlila Kuljanin, a ona iz poluvoleja trese mrežu za 0:2. Do kraja ovog duela Dijaković je iskoristila loÅ”u reakciju u odbrani domaće ekipe, te postavila konačan rezultat 0:3.

- Mislim da smo odigrale jako dobru utakmicu i da smo zasluženo pobjedile. Drago mi je Å”to smo pokazale karakter i Å”to su tri boda otiÅ”la za Bugojno. Uprkos tome sto sam rezultat govori da nam je bilo lako, imali smo mnogo problema sa ekipom Radnika koja je izuzetno kvalitetna. Ovu utakmicu ćemo Å”to prije ostaviti iza sebe, te se okrećemo narednom meču, kada na domaćem terenu dočekujemo Lokomotivu iz Brčkog, ističe Mia Kuljanin, igračica Iskre.

ŽFK Radnik Bijeljna - ŽNK Iskra Bugojno 0:3 (0:1).
Stadion: Etno selo StaniÅ”ić.
Gledalaca: 50.
Glavni sudija: Nejra AliŔpago (Sarajevo).
Pomoćnici: Aida Jusufović (Sarajevo), Jovanka ViÅ”ekruna (Banja Luka).
Žuti kartoni: Radnik (Milović, Marković), Iskra (Rahmanović, Dijaković).
Crveni karton: Dejana Marković u 69. minuti (Radnik Bijeljina).

Radnik: Marčeta, M. Jović (od 72. Ždero), KrajÅ”umović, Å akotić (od 77. Todorović), Lj. Jović, NjeguÅ”, Milović (od 89. Ilić), Stokanović, Stević, Marković, Aljić.

Trener: Dragan Jevtić.

Iskra: MaÅ”ić, JaÅ”arević, Piskić, Grebenar, Abdaković, Rahmanović (od 65. Koluh), Gradinović, Kuljanin (od 88. Mezit), BaÅ”ić, Haračić, Dijaković (od 83. Mlivo).

Trener: Selma Omerović.

Igračica utakmice: Zerina Piskić (Iskra Bugojno).

Ženski fudbal Ženski fudbal Premijer liga BiH Radnik Bumerang Iskra
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača