XS
SM
MD
LG

6 : 3
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Glasinac savladao lidera prvenstva

22.02.2021 M.Muharemović

FC "Glasinac"

Futsaleri ā€žGlasincaā€œ pobijedili su u sklopu 12. kola Prve lige Republike Srpske ā€“ grupa Istok lidera na prvenstvenoj tabeli, ekipu Kluba malog fudbala ā€žLeotarā€œ iz Trebinja, rezultatom 6:3 i sa nova tri boda Sokočani su ostali u trci za plasman u plej-of zavrÅ”nicu Å”ampionata.

Trener FC ā€žGlasinacā€œ Predrag Dobrilović ističe da je meč protiv Leotara bio težak ali da je zadovoljan nastupom svojih igrača i ostvarenim rezultatom.

ā€žEkipa Leotara pred ovaj susret važila je za blagog favorita ali mi smo, joÅ” jednom, pokazali karakter i da nas ovakve utakmice posebno motiviÅ”u. Usljed važnosti meča, skratili smo roster i minutažu pojedinim igračima i rezultat nije izostao. Do kraja prvenstva imamo joÅ” dva susreta protiv gradskih rivala. Sljedećeg vikenda igramo protiv KMF ā€žJahorinaā€œ na Palama, a zatim nam dolazi sastav Tanga iz Istočnog Sarajeva. Cilj nam je da osvojimo maksimalnih Å”est bodova u pomenutim utakmicamaā€œ rekao je Dobrilović.

Gosti iz Trebinja najavili su žalbu Fudbalskom savezu Republike Srpske protiv službenih lica na utakmici Ā i smatraju da su nezaslužemo poraženi.

ā€žMi smo obezbijedili prvo mjesto prije ovog meča i danas smo pružili priliku igračima koji nisu imali značajniju minutažu tokom sezone. Poraženi smo zbog nekih materijalnih pravila i podnijećemo žalbu kako bi skrenuli pažnju da se takve stvari ne ponavljaju na prvoligaÅ”kim terenima. Nama rezultat nije bitan nego odnos sudija i delegataā€œ kazao je nezadovoljan trener Leotara Mitar Vukanović.

Glasinac su do pobjede predvodili Stefan Milinković i Bojan Lukić sa po dva pogotka, a u strijelce su se upisali joÅ” RadoÅ” Čolić i golman MiloÅ” Pajević. Za Leotar je dva puta pogađao Savo Andrić i jednom Vidomir Milojević.

FC GLASINAC Sokolac: MiloÅ” Pajević, Marko Mirjanić, Darko GaÅ”ević, RadoÅ” Čolić, Bojan Lukić, Stefan Milinković, Stefan Arbinja, Dejan Debelnogić, Nikola Rajić, Aleksandar Skoko, Nenad Đerić Ā Trener: Predrag Dobrilović

KMF LEOTAR Trebinje: Irinej Đurić, Savo Andrić, Vidomir Milojević, Miljan Vico, Vidomir Ninković, David Čolović, Lazar Zečević, Goran Miladinović, Srđan Sulaver Ā Ā Trener: Mitar Vukanović

Futsal Futsal Prva liga FS RS - Istok Glasinac Leotar