XS
SM
MD
LG

0 : 6
Poluvreme
0 : 3
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
Gol
Izveštaj utakmice

Sloboda pregazila BSK

11.09.2021 Administrator DC

MRKONJIĆ GRAD - Fudbaleri mrkonjićke Slobode u petom kolu Druge lige - grupa „Zapad“ u Banjaluci pobijedili su BSK 6:0.

Mrkonjićani su do pobede došli lakše nego što se očekivalo, jer su fudbaleri Slobode u ovoj sedmici odigrali dva teška meča sa banjalučkim Borcem i Čelincem.

 

I pored visokog poraza ekipa BSK-a u pojedinim djelovima meča solidno je stajala na terenu. Radi se o mladoj ekipi, koja će ubrzo naći svoje mjesto na drugoligaškom Zapadu. Jednostavno danas su se namjerili na mnogo kvalitetniju ekipu Slobode.

 Pitanje pobjednika nije dolazilo u pitanje ni jednog trenutka, jer su fudbaleri Slobode sjajno otvorili meč i već u 23. minutu imali vodstvo od 2:0.

Prvi gol u 18. minutu iz penala postigao je Siniša Radoja, a pet minuta kasnije već je bilo 2:0, a strijelac je bio Slaviša Maksimović.

Na 3:0 povisio je Srđan Mrziće, nakon lijepe akcije u 42. minutu, što je bio rezultat poluvremena.

 U drugom poluvremenu u mreži Njegoša Zeljkovića smještene su još tri lopte.

U 52. minutu na 4:0, svojim drugim golom povisio je Siniša Radoja. U 66. minuti 5:0, strijelac po drugi put je bio Srđan Mrzić. Tačku na ovu utakmicu u 69. minutu stavio je Dragan Domuzin šestim golom Slobode.

Šef stručnog štaba Slobode Igor Mirković, zadovoljan je igrom i pobjedom svoje ekipe protiv BSK-a.

 -Čestitam momcima na odličnoj utakmici i pobjedi! Imali smo napornih sedam dana, gdje smo odigrali tri utakmice. I naravno da smo u ovaj meč ušli sa dosta opreza. U svlačionici smo se dogovorili da ni jednog trenutka ne smijemo misliti da će biti lako, jer smo znali da nas čeka težak teren, ali smo uspjeli odmah uspostaviti našu igru i već na poluvremenu imali vodstvo od 3:0.

U nastavku smo imali prostora da pružimo šansu i našim kadetima, da osjete atmosferu na drugoligaškim utakmicama. Želim da čestitam ekipi BSK-a na korektnoj igri i želi im puno sportske sreće u nastavku šampionata. Mlada su ekipa, ozbiljni ljudi su ušli u klub i sigurno je da će se u narednih para kola posložiti u igri i početi postizati bolje rezultate- kaže Mirković.

Strateg Mrkonjićana kaže da se stručni štab i fudbaleri već okrenuli narednoj utakmici protiv Sloge iz Trna.

    -Već je prošla jedna trećina polusezone i možemo biti zadovoljni ostvarenim rezultataima. Međutim, u narednom periodu nas  očekuju teške utakmice, tako da nas čeka zanimljiv period sa mnogo izazova- tvrdi Mirković.

Inače, stručni štab Slobode već duže vrijeme ne može da računa na usluge Nebojše Stjepanovića, koji zbog povrede nije odigrao ni jednu prvenstvenu utakmicu. U meču sa banjalučkim Borcem teže se povrijedio štoper Emilko Janković, a u srijedu u meču sa Čelincem mladi Marko Nikić, koji ima povredu zgloba.

Za meč sa BSK- om nije bio spreman ni Pucar zbog bolesti, a u poluvremenu je zamijenjen i Saša Lazendić koji se žali na povredu. Na klupi za rezerve bili su gotovo  sve kadeti. Golmana Filip Ratković i Ognjen Soldat  su nešta stariji.

Sloboda se u šestom kolu na „Lukma“ sastaje sa Slogom iz Trna, a ekipa BSK putuje u Dubrave na megdan istoimenoj ekipi koja se nalazi u vrhu tabele.

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Zapad BSK Sloboda
Radnicki21 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača