XS
SM
MD
LG

Milorad Dodik ugostio čelnike KS BiH u Laktašima

Čelnici KS BiH Mirza Teletović i generalni sekretar Amer Čolan, sa delegacijom saveza boravili su u Laktašima kao gosti Predsjednika predsjedništva BiH Milorada Dodika i posmatrali utakmicu između Igokee i Cibone.

Čelnici Saveza su održali sastanak sa predsjedavajućim predsjedništva i njegovim pomoćnicima, te razgovarali o načinima pomoći Košarkaškom savezu BiH i državnim reprezentacijama.

Kako nam je rekao generalni sekretar KS BiH, Amer Čolan, predsjedavajući predsjedništva BiH, Milorad Dodik, bio je vrlo korektan i konkretan tokom razgovora.

- Gospodin Dodik nas je primio i tokom razgovora smo mu prezentirali aktuelnu situaciju u Savezu i oko njega. On se obećao aktivno uključiti u rješavanje svih problema i stoji na raspolaganju Košarkaškom savezu BiH za sve vidove pomoći, rekao je Amer Čolan u izjavi za Sport1.ba

U delegaciji KS BIH su pored predsjednika i generalnog sekeretara bili i Nihad Selimović, Aid Berbić, Dalibor Miloš i Boris Spasojević.

Poznato je da je Milorad Dodik veliki zaljubljenik u košarku i da je redovan posjetilac utakmica Igokee koju vodi njegov sin Igor.