XS
SM
MD
LG

Suze Kukića nakon meča sa Rusima

Rukometna reprezentacija Srbije igrala je nerešeno 30:30 sa Rusijom u 1. kolu A grupe Svetskog prvenstva

 Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić rekao je posle današnjeg remija sa Rusijom da je ekipa i dalje u procesu sazrevanja, kao i da je tim poremetila povreda Nemanje Zelenovića u finišu utakmice.

- Ovo je sve proces sazrevanja. Mislim da je ekipu poremetila povreda Zelenovića. Rusija je igrala s dva flastera od njegovog izlaska, a nama je ušao igrač koji je bio hladan... Ipak, to je sve nešto i moraju da žive kao tim. Imali smo dobijenu utakmicu, a na kraju smo mogli da je izgubimo. Uspeli smo da se odbranimo i to je bitno, sada da izvučemo najbolje iz ovoga - rekao je Peruničić.

Rukometna reprezentacija Srbije igrala je nerešeno 30:30 sa Rusijom u 1. kolu A grupe Svetskog prvenstva.

- Ima situacija kada pokušavamo da ranije završimo utakmicu, ali još smo mladi. Igrali smo protiv isto tako mlade i agresivne ekipe Rusije - rekao je Peruničić.

Srbija je preko Lazara Kukića u poslednjim sekundama meča imala šansu da dođe do pobede, ali je Oleg Grams odbranio njegov udarac. On je to teško podneo, te je posle utakmice plakao.

- Nije to ništa strašno... Znam da je video loptu u golu, svi smo je videli. Rekao sam mu da sam ja mnogo više promašio nego što će on ikada - rekao je selektor.

Mogao je debitant Lazar Kukić da bude junak utakmice protiv Rusije, međutim srednji bek Orlova nije imao sreće pri poslednjem šutu, a sve je lepo pre toga uradio.

- Mogao sam da odlučim utakmicu na debiju, ali sam promašio kad nisam smeo. Pogodilo me, kao što bi svakog mladog igrača. Sve sam baš uradio kako treba, samo da je lopta još ušla u gol. Morali smo ranije da rešimo utakmicu, ali nažalost nismo uspeli. Igrali smo borbeno, lavovski, moramo da dignemo glavu i odigramo dobro protiv Francuza.