XS
SM
MD
LG

Vojvoda zasluženo najbolji

Foča je već odavno poznata kao grad sporta i izuetnih talentovanih sportista i sportskih radnika.Veliki broj je fudbalera,košarkaša,odbojkaša ,stonotenise ra...koji su proneli slavu grada na obalama  Ćehotine i plahovite Drine.

Darko Vojvodić je jedan od najboljih fočanskih sportskih izdanaka ,počeo je igrati fudbal u Sutjesci a potom gradio karijeru u velikom broju prvoligaških klubova nekada zajedničke države,  a i na međunarodnoj sceni. Potom se otisnuo u trenerske vode ,stekao je zvanje trenera sa  uefinom PRO licencom .

Pokazalo se da je podjednako dobar i na užarenoj trenerskoj klupi kao što je to bilo i na zelenom terenu. Sa dosta uspeha vodio je veliki broj premijerligaških i prvoligaških ekipa.Sve to nije ostalo nezapaženo,  ovih dana Darko Vojvodić je postao laureat na Danu fudbala održanom u Banjaluci u organizaciji Fudbalskog saveza Republike Srpske i  lista Sportskog žurnala.

Popularni Vojvoda nije bio u prilici da lično primi  priznanje „Ilija Miljuš“koje se dodjeljuje najboljem treneru jer se sa ekipom Borca nalazi u turskoj Antaliji na pripremama, ali nije krio oduševljenje dodjeljenom nagradom pa nam je u telefonskom razgovoru izmađu ostalog istakao .

Svako priznanje godi ,ovo naročitood  ljudi  koji su prepoznali moje zalaganje u ovom trenerskom  poslu  i dodjelili mi najveću nagradu koju jedan trener može dobiti na ovim prostorima.Svakako da će mi to biti stimulans za moj budući rad.Cijeli život težim nečem većem i boljem  pa će tako biti i u budućnosti.Moje misli su trenutno skoncentrisane da što bolje pripremim ekipu za nastupajuću proljećnu sezonu, gdje Borac treba da potvdi jesenju titulu u I ligi RS i da na proleće  podignermo šampioski pehar  a potom se vratimo u bh elitu gdje nam je realno mesto.Još jednom bih se zahvalio žiriju koji me nominovao, a potom i proglasio najboljim, kao i svima koji su mi pružali nesebičnu podršku Uveliko mi stižu čestitke i ovim putem bih se zahvalio i velikom broju prijatelja koji su uz mene .Fudbal je moja prošlost,sadašnjost i budućnost i sigurno ću se potuditi da ovu nagradu u potpunosti opravdam-zaključio je najbolji trener RS,Darko Vojvodić