XS
SM
MD
LG

KMF Nevesinje osvajač Kupa Republike Srpske (foto)

Osvajaču Kupa RS u futsalu:KMF Becesinje

 Futsaleri Nevesinja sinoć su, na Sokocu, osvojili Futsal kup Fudbalskog saveza Republike Srpske pobijedivši u finalu ekipu Kluba malog fudbala „Starčevica“ iz Banja Luke rezultatom 2:1.

Ovom pobjedom klub iz Nevesinja osvojio je i duplu krunu u okviru takmičenja koje organizuje Fudbalski savez Republike Srpske jer su, osim kupa, bili najbolji u Prvoj futsal ligi RS i time obezbijedili plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Osim pomenutih ekipa, na završnom turniru kupa, učestovali su još KMF „Šampion“ iz Laktaša, kojeg je u polufinalu savladala Starčevica sa 5:1, i KMF „Glasinac“ sa Sokoca koji je u drugom polufinalnom meču poražen od Nevesinja sa 8:4.

„Pokazali smo, još jednom, da smo najbolja ekipa u Republici Srpskoj za šta je zaslužan veliki trud i zalaganje koji mi ulažemo u rad kluba. Čestitao bih ekipi Starčevice na odličnoj utakmici koju su odigrali u finalu i posebno se zahvalio domaćinu turnira, KMF „Glasinac“ iz Sokoca, na odličnoj organizaciji ovog događaja“, izjavio je trener Nevesinja, Aleksandar Rašević.

Kapiten Starčevice, Vlado Vukajlović, čestitao je ekipi Nevesinja osvajanje kupa i  istakao da su oni došli u oslabljenom sastavu na ovaj finalni turnir.

Pehar pobjedniku uručio je potpredsjednik Fudbalskog saveza RS, Milorad Lale, i time je spuštena zavjesa na još jednu takmičarsku sezonu na futsal parketima širom Republike Srpske.

Fotopgrafije pogledajte ovdje!

 

KMF Nevesinje