XS
SM
MD
LG

Mačva u sredu dočekuje Javor iz Ivanjice

U pretposlednjem kolu jesenjeg dela prvenstva Šapčani u sredu dočekuju ekipu Javor Matis iz Ivanjice. Utakmica počinje u 17 časova. Domaći šampionat nastavlja sa ciklusom odigravanja utakmica sreda-nedelja, pa tako šabačka Mačva ima priliku da ponovo pred svojom publikom pokuša da se izbori za preko potrebne bodove. Do kraja jesenjeg dela prvenstva ostala su još dva meča, sa Javorom u sredu i za vikend gostovanje ekipi Napretka u Kruševcu.

U najavi kola, šef struke crveno-crnih Dragan Aničić kaže da kod momaka želja za pobedom postoji i da će sve biti usmereno ka ostvarenju tog cilja, a dodatan motiv za naredni susret je šabačka publika koja je uz svoj klub i u najtežim momentima.

Dragan Aničić: „Pokušaćemo u poslednjoj utakmici pred našim navijačima, da se odužimo pobedom za podršku koju nam pružaju i pored toga što su rezultati daleko od onih koje Mačva zaslužuje. Igramo protiv ekipe koja ima dva izvanredna napadača Mrkajica i Petkoviča koje ćemo morati da zaustavimo da bi zabeležili pobedu. Očekujem da ponovimo igru iz prethodne tri utakmice i nadam se da ćemo konačno realizovati neku od šansi i obradovati naše navijače.“

Blagajne na dan utakmice sa radom počinju od 15 časova, kada se otvaraju i kapije stadiona Mačve.

pr Ana Acan