XS
SM
MD
LG

U Novom Pazaru veliki promet igrača

FK Novi Pazar - foto: arhiva kluba

Novi Pazar se verdno priprema već deset dana, i radiće na svom stadionu do 3. februara kada je u planu odlazak na 12-dnevne pripreme u Ulcinj. Prelazni rok u pazarskom prvoligašu protekao je sa velikim prometom igrača u oba pravca. Stiglo je osam pojačanja i četiri omladinca su priključena prvom timu. Iz Trajala su došli Trajković i Kesar, Živić iz Mokre Gore, Zimonjić iz lokalnog srpskoligaša Jošanice, Hadžibulić se vratio sa Farskih ostrva, na pozajmicu iz Radnika je stigao Bogdanovski, Koraksić iz Metalca i golman Drobnjak. Spisku pojačanja treba pridodati četiri omladinca: Bronju, Brunčevića, Ajdinovića i Škrijera. Kako nam je rekao trener Kenan Kolašinac, iz inostranstva bi trebao da se vrati iskusni Alivodić.

Novi Pazar je napustio jedan kompletan tim. To su: Vušljanin, Selimović, Milić, Bubalo, Mitrović, Milanović, Niketić, Plojović, Ibrahimović, Novalić i golman Divac.

Prvu pripremnu utakmicu Pazarci će odigrati protiv srpskoligaša Sloge iz Kraljeva (1. februara). U Ulcinju su ugovorene dva meča sa Rudarom iz Pljevalja i Dečićem. Još se pregovara za dva susreta sa ekipama koje se budu nalazile na pripremama na crnogorskom primorju. Planirano je da se generalka odigra 22. februara protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca.