XS
SM
MD
LG

Jeliću i Đuriću puno poverenje

Petar Jelić

MODRIČA – Na izbornoj Skupštini Fudbalskog saveza Modriče odlučeno je da Petar Jelić bude kandidat za predsednika Područnog fudbalskog saveza Doboj i kao takav da se nađe u samom vrhu fudbala Republike Srpske. Dosadašnji predsednik OFS Modriča Miodrag Đurić dobio je jednoglasnu podršku da i u trećem mandatu bude na čelu modričkog najpopularnijeg sporta.

Aktuelni predsednik FK“Modriča“ Petar Jelić dobio je jednoglasnu podršku za kandidaturu na mesto predsednika PFS Doboj.

Zahvalio bih se na jednoglasnoj podršci. Čeka me veliki posao. Prioritet će biti da se pomogne klubovima, da pobede pošast koju je donela korona virus. Razgovarao sam sa predsednikom FS Republike Srpske Vicom Zeljkovićem u nameri da donesemo set mera kako bi klubovima olakšali samofunkcionisanje. Učiniću sve da status klubova Modriče i PFS Doboj bude što bolji na nivou RS, ali i BiH“, obećava Jelić.

Neće biti lako. Jer, u lozi Jelića bilo je i ranije umnih glava. Petrov otac Milan Jelić bio je autoritet fudbalskog sporta i izvan Srpske i BiH.

„Pokojni otac bio je u vrhu fudbala RS i BiH. Imam put koji trebam da pratim. Treba izaći iz svega, iz svakog izazova,  kao bolji čovek koji neće izgubiti obraz. Naučio sam od njega mnogo. Ja mogu obećati da će tako biti“, podvukao je Petar Jelić.

Miodrag Đurić je u dva mandata vodio FS Modriče. Sada je stigla podrška i za naredne četiri godine.

„Svi klubovi i članovi Skupštine dali su mi podršku i hvala im na tome. Mislim da sam u proteklih osam godina dobro radio, nije bilo nesuglasica. OFS Modriča imao je finansijske poteškoće, ali dobili smo podršku načelnika Modriče Mladena Krekića i bez podrške naše lokalne zajednice teško bi klubovi funkcionisali“, rekao je Đurić.

OFS Modriča danas broji 15 klubova, a u najavi je formiranje kluba malog fudbala.

Ipak, pre zore ne sviće...

Petar Jelić