XS
SM
MD
LG

Sloga iz Borova na Balkani

MRKONJIĆ GRAD - Fudbaleri Sloge iz Borova u Republici Hrvatskoj, članovi Županijske lige od 18.avgusta boraviće na desetodnevenim  pripremama u Turističkom centru „Balkana“ i Mrkonjić Gradu.

To je potvrdio predsjednik kluba Ilija Zečević i načelnik opštine Borovo Zoran Baćanović u razgovoru sa načelnicom opštine Divnom Aničićem i Milenkom Milekićem, predsjednikom Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sloboda.

-Bićemo smješeteni u pansionima na Balkani. Na terenima Turističkog centra „Balkana“  obavićemo  visinske pripreme. Na stadionu  „Luke“ radićemo  na tehničko - taktičkom uigravanju ekipe. U planu nam je i odigravanje jedne, dvije prijateljske utakmice sa Slobodom ili ekipama iz okruženja Mrkonjić Grada - rekao je predsjednik Sloge iz Borova, Ilija Zečević.

Predsjednik Upravnog odbora Slobode Milenko Milekić, ističe da će se gostima iz Borova obezbijediti optimalni uslovi za treniranje.

-Drago nam je što fudbaleri Sloge iz Borova obaviti pripreme na Balkani i u našem gradu. Trudićemo se da budemo dobri domaćini i da im obezbijedimo optimalne uslove za rad na našem stadionu. To će biti prilika da uspostavimo sportsku saradnju sa ekipom iz Borova - rekao je Milekić.

 Za goste iz Borova  prijeme je upriličila načelnica opštine Mrkonjić Grad Divna Aničić. Bila je to prilika da se osim sportskoj, razgovara i privrednoj  i kulturnoj saradnji, ali i bratimljenju ove dvije lokalne zajednice.

Ostale fotografije: