XS
SM
MD
LG

Novopazarci dolaze na ''Rajko Mitić'' bez bele zastave

Foto: facebook.com/fkjosanicazvanicna

Novi Pazar će obeležiti povratak u Super ligu posle tri godine, duelom protiv aktuelnog šampiona Crvene zvede. Meč sa moguće najačim protivnikom dolazi u nevreme, izazvano korona virusom i vanrednom situacijom u gradu poered Jošanice.

- Mnogo kratak perod za pripreme je iza nas, pogotovu što smo startovali nekompletni sa 12-13 igrača. Pojačanja su stizala sukcesivno, i još će dolaziti tako da raspolažemop sa oko 30 igrača. Teško je to sve uklopiti, pogotovu što ču gurnuti u vatru novajlije koji su sa ekipom odradili tek nekoliko treninga. Ni žreb nam nije bio naklonjen i u narednih sedam dana odmerićemo snage sa tri najbolja kluba u ligi - reči su trenera Kenana Kolašinca. Poznati stručnjak napominje da su najnovije pojačanja stigla pre neki dan. Reč je o golmanu Rniću (Zlatibor), zadnjem veznom Nedeljkoviću (Zlatibor) i Siseu iz Partizana.

Kolašinac je sa mnogo pijeteta govorio o Crvenoj zvezdi. - Za nas će biti čast da otvorimo sezonu protiv šampiona, da se predstavimo u pozitivnom svetlu, na stadionu "Rajko Mitić". Zvezda je naš najtrofejniji klub, imaju sjajne pojedince, tako da svako mesto u timu pokrivaju sa po tri kvalitetna igrača. Pokušaćemo da se predstavimo u najboljem svetlu, u granicama naših mogućnosti. Ne tražimo alibi protiv najboljih, priliku ćemo imati protiv ostalih konkurenata - naglašava Kolašinac.