XS
SM
MD
LG

Otkazan kamp Partizana

Saša Ilić i Milenko Petrović

Četvrto izdanje kampa Fudbalskog kluba Partizan u Republici Srpskoj, koji je trebalo da se održi od 16. do 22. avgusta ove godine u Glamočanima, Opština Laktaši je otkazano zbog loše epidemiološke situacije i agresivnosti koronavirusa.

Sve do pre nekoliko dana postojala je želja i volja, velika nada da će se talentovani klinci iz Republike Srpske i regiona ponovo okupiti pod crno-belim bojama, ali je donesena odluka o otkazivanju kampa kako se ne bi rizikovalo zdravlje, kako igrača i učesnika, tako i trenera i organizatora.

-Žao nam je što je došlo do ove situacije, ali u ovakvim okolnostima jednostavno nismo mogli ni smeli bilo šta da rizikujemo i odgodili smo organizaciju kampa posle razgovora sa ljudima iz Partizana zaduženim za ovu akciju. Učesnici kampa bili su, pored dečaka iz Republike Srpske i regiona još talentovani klinci iz Nemačke, Austrije, Italije, Francuske, SAD, Australije… Ovim putem želim da se zahvalim svi dečacima koji su do sada učestvovali na kampu FK Partizan, ali i onima koji su se bili prijavili za ovogodišnju akciju. Iskreno se nadamo da će sve ovo da prođe što pre, da se deca vrate fudbala i da ćemo se videti naredne godine – istakao je Milenko Petrović, direktor Škole fudbala Mladost iz Glamočana koja je tehnički organizator kampa Fudbalskog kluba Partizan.

Inače, promotor ove manifestacije je nekadašnji prvotimac i kapiten beogradskog velikana legendarni Saša Ilić koji je imao u planu da dođe ponovo u Republiku Srpsku.