XS
SM
MD
LG

Individualne greške ''građevinare'' odveli u poraz

Trener "građevinara" Milan Milanović - foto: juznevesti.com/Vanja Keser

"Građevinari" su odigrali u Novom Pazaru dobru i sadržajnu utakmicu ali su se na Banjicu vratili praznih šaka. Kao krivca za poraz trener Milan Milanovioć evidentira individualne greške uže odbrane. Akteri su odigrali interesabntnu, živu, punu duela utakmicu, lepu za gledanje. Igralo se muški, borbeno i agresivno, ali u granicama fer pleja, bez grubih startova.

- Napravili smo nerezonski tri individualne greške i primili dva gola. Pazar je nas je ugrozio u prvih pet i u zaustzavnom vremenu, ostali period, oko 70 minuta mi smo dominirali. U prvom poluvremenu smo bili bolji, stvarali šanse i u vreme naše dominacije primili smo golove. U nastavku imali smo inicijativu, napadali, ali smo bili bezopasni u završnici - sumira utiske Milanović.  

Gledajući na dosadašnji učinak svog tima iskusni stručnjak naglašava:

- Ništa se ne može uraditi preko noći. Da bi se konsolidovali i počeli da beležimo pozitivne rezultate potrebno je bar dva i po meseca, a to je već kraj polusezone. Možda bi mogli iz iskustva da taj period skratimo i da dođemo do željenih rezultata nešto ranije. Evidentno je da nas individualne greške na svakoj utakmici skupo koštaju - objašnjava Milanović. U subotu na Banjicu dolazi uzdrmani Zlatibor i naš sagovornik upozorva da položaj na tabeli može da zavara, i jedan Partizan, veli, teškom mukom ih je savladao. Za duel sa Zlatiborom Milanović može da računa na Đorića i Jovanovića.