XS
SM
MD
LG

Najava 24. kola Čempionšipa

Foto: Sky Sports

Pred nama je 24. kolo najluđe druge lige na svijetu, Čempionšipa. Derbi kola se trebao igrati u Redingu ali se igrati neće radi korone u redovima Brentforda. Ipak, biće zanimljivih mečeva.

Kolo otvaraju Midlzbro i Birmingem u subotu u 13:30h. Boro je sedmi i ima bod manje od plej of zone dok su gosti 18. Ova dva rivala igrala su prje manje od mjesec dana i tada je Boro slavio u gostima sa 4-1. Inače, Birmingem je bez uspjeha protiv Boroa u poslednje vrijeme jer imaju samo jednu pobjedu na poslednjih 13 mečeva. S obzirom na igre i formu taj trend bi se mogao nastaviti.
 
Od 16h Bormut dočekuje ekipu Lutona. Bormut je treći na tabeli sa 42 boda dok je Luton sa 12 bodova manje na 14. poziciji. ''Trešnjice'' su tokom sedmice kiksale u nadoknadi odloženog meča sa Milvolom. Sada traže povratak pobjedama a šansa teško može biti bolja s obzirom da je Luton poslednji put savladao Bormut prije više od 16 godina.

U istom terminu Votford će dočekati ekipu Hadersfilda. Votford je u plej of zoni dok su ''Terijeri'' u sredini tabele. Votford je ovakve mečeve obično rešavao u svoju korist pa se isto očekuje i sada. Zanimljivo u ovom terminu bi moglo biti i u duelu Blekburna i Stouk Sitija.

Od 20:45h sastaju se Barnsli i Svonsi. Ekipa Valeriana Ismaela igra preko svih očekivanja. Sa eventualnom pobjedom, ne bi im ni plej of bio predaleko. Sa druge strane, Svonsi igra jako dobro i trenutno su na drugom mjestu na tabeli te se bore za direktnu promociju. U toj borbi pobjeda na gostovanju Barnsliju, dosta bi im značila. Ovaj susret ne treba propustiti jer bi moglo biti efikasno i zanimljivo.