XS
SM
MD
LG

MIlići startuju komšijskim derbijem

U proljećni dio sezone na drugoligaškom Istoku Milići kreću sa svog Supač polja, na kome će u nedjelju, u kom[ijskom derbiju, dočekati svoh velikog rivala, Vlasenicu.

Spremni za start: FK Milići

Izabranici Dejana Dragičevića spremni su da upišu prvu pobjedu.

„Poslije uspješno odrađenih  priprema i odigranih kontrolnih utakmica, u nedjelju krećemo u drugi dio sezone, u kome nam je glavni cilj da ostanemo u ligi i da zauzmemo što bolju poziciju u gornjem dijelu tabele. Što se tiče igračkog kadra, u već dobro uigranu ekipu stigli su Marko Andrić iz Budućnosti iz Pilice i Dragan Radović, doskorašnji igrač OFK Sokolac. Sa njima dvojicom i oporavljenim Marinkovićem, ne bismo trebali imati problema u nastavku takmičenja. U proljećni dio takmičenja krećemo duelom sa komšijama iz Vlasenice, što je sigurno i derbi kola. Zanimljivo je da godinama Vlaseničani protiv nas, na našem Supač polju,  pružaju bolje partije, ali uz novog trenera i sa novim igračima, vjerujemo da ovaj put neće biti tako, iako ćemo biti oslabljeni neigranjem Jolovića, Miloševića i Antunovića  koji imaju parne kartone, kao i Marinkovića, koji će odsustvovati zbog nekih privatnih obaveza. Bez obzira na sve, mi ćemo dati sve od sebe da u komšijskom derbiju nadigramo rivale i da tri boda ostanu u Milićima“, kazao  je prvotimac Milića Dušan Ćirković.

Milići su u pripremnom periodu odigrali dvije utakmice. Susret sa bratunačkim Bratstvom završen je bez golova, dok  je u meču sa Podrinjem u Tršiću sreća bila na strani domaćina koji je slavio sa 2:1.