XS
SM
MD
LG

Husref Musmeić: Propustiš prilike stigne te kazna

Trener Tuzla Sitija Husref Musemić istakao je da je zadovoljan načinom na koji je njegova ekipa odigrala protiv Sarajeva, ali da je nezadovoljan rezultatom.

Istakao je da je njegova ekipa imala dobre šanse, posebno u prvom dijelu utakmice, ali ih nije iskoristila, te je na kraju kažnjena. 

- Zadovoljan sam kako je moja ekipa igrala, voljni momenat je bio tu, imali smo svoje šanse, nismo ih iskoristili, to je tako u fudbalu, onda budete kažnjeni. Mislim da nismo zaslužili poraz danas, ali to je tako, piše se rezultat na kraju. Po ovakvom terenu, moji igrači su odigrali odličnu utakmicu, ali nije bilo rezultata. Nisam nezadovoljan igrom, ali jesam rezultatom, rekao je Musemić i dodao:

- Imali smo prilike Crnkića i Mišića koje smo trebali iskoristiti. Da smo to uradili, ko zna kako bi se utakmica razvijala. Tako je u fudbalu, ako ne zabijete gol, ne možete ni pobijediti.

Nema predaje u ekipi Tuzla Cityja pred revanš susret koji će se igrati na stadionu Asim Ferhatović Hase. 

- Igrati je, zašto mi ne bi dali tamo gol. Nećemo se predati, idemo da igramo, ima do toga još vremena. Spremićemo se, zaključio je Musemić