XS
SM
MD
LG

Sekula Rašiovan: Odlučio mentalitet i glad za uspehom

Inđija - Proleter, foto: Anđelko Belić (fkindjija.rs)

Kolo pre kraja prvenstva Proleter je obezbedio opstanak. Bile su dovoljne dve ubedljive pobede da se izvukli iz neugodne situacije i podsete da se radi o takoreći istoj ekipi koja je palila i žarila tokom jeseni, da u jednom trenutku ni Evropa nije bila daleko. Ceh slabim rezultatima, kako obično biva, platio je trener Branko Žigić, koga je nasledio prvi saradnik Sekula Rašiovan. Ubedljive pobede protiv Radnika i u Inđiji, bez primljenog gola, posebno su obradovale trenera Rašiovana.

- Znali smo od kolike je važnosti pobeda u Inđiji. Imperativ i pritisak nisu nas sputali, jer smo znali da svoju sudbinu držimo u sopstveni rukama. Sve dileme oko konačnog ishoda rešili smo u prvih 45 minuta sa tri gola. Na kraju presudila je naša velika želja i glad za uspehom - kaže mladi stručnjak i naglašava da je ovo pobeda mentaliteta koji je nedostajao u ranijim duelima. 

Gradski superligaški derbi obeležiće kraj sezone. Utakmica sa Vojvodinom biće bez takmičarskog značaja i, kako nam je rekao Rašiovan, šansu će dobiti igrači sa manjom minutažom.