XS
SM
MD
LG

Gatovci se uveliko pojačavaju

FK Mladost GAT - foto: instagram.com/fkmladostgat

Fudbaleri Mladost GAT uveliko se pojačavaju za premijeru u Super ligi Srbije. Juče su ugovore sa novosadskim superligašem potpisali štoper Vladimir Kovačević (28) i Nikola Stanković (28), levi bek Radničkog iz Niša. Kovačević je u tri navrata nosio dres Vojvodine i upisao je prošle sezone 26 nastupa. Stanković je pre Nišlija nosio dres Inđije, OFK Bačke, Voždovca I Larise. Dvojica iskusnih defanzivaca već su se pridružili ekipi na pripremama na Zlatiboru.

Pre nedelju dana mlađani Andrija Radulović stigao je iz Zvezde na pozajmicu u redove novog superligaša. Umalo da se izjalovi transfer, ali je presudila želja talentovanog igrača.

- Dovoljnu minutažu nisam imao u Zvezdi, očekujem značajniju u narednih godinu dana u Mladosti GAT. Značiće mi mnogo kako bih se spremniji i iskusniji vratio među crveno-bele - rekao je u prvoj izjavi za novi klub Radulović, kome će društvo praviti Ilija Babić.

Time lista pojačanja nije izcrpljena jer su ranije ugovore potpisao iskusni vezista Vojvodine Novica Maksimović (34) i špic Partizanija iz Tirane, Milan Mirosavljev, koji je ranije nosio dres Proletera.