XS
SM
MD
LG

Rosić vodi OFK Banja Luka

Fudbaleri OFK Banja Luka počeli su 31. avgusta pripreme za novu sezonu. Obaviće s eone u gradu na Vrbasu, a uprava kluba je obezbijedila sve potrebe uslove za uspješan rad. Predsjednik kluba Nenad Kalas kaže:

-Da bi imali optimalne uslove za rad pomogli su nam Dejan Lukendić, direktor FK Borac i Igor Janković, direktoru mlađih selekcije kluba iz Platonove. Veliko hvala i našem dosadašnjem treneru Igoru Mioljeviću. Imali smo odličnu saradnju i želimo mu sreću u budućem radu, rekao je Kalas.

Ekipi OFK Banja Luka će u narednom šampionatu voditi novi trener, Đorđe Rosić.

-Prije svega, hvala na pozivu presedniku kluba Nenadu Kalasu .Sto se tiče trenažnog procesa, priprema, očekuju nas 4 sedmice napornog rada. U planu je 4-5prijateljskih utakmica, sa ekipama iz višeg ranga takmičenja, u odnosu na rang u kome mi nastupamo.

Nakon nekoliko treninga i upoznavanja sa ekipom, mogu da kažem da je ekipa jako mlad, prosjek 21 god. Daćemo sve od sebe, cilj je da napravimo odličnu grupu momaka koji ce ispunjavati zajedničke zadatke na terenu i van terena, afirmišemo sto vise mladih igrača, i budemo na glasu kao odlična sredina za razvoj mladih, rekao je Rosić.