XS
SM
MD
LG

Fudbalere Novog Pazara pokosio stomačni virus

Vladimir Gaćinović - foto: facebook.com/fknovipazar.zvanicna

Novi Pazar je iza sebe imao tri sušna kola i sve je govorilo da će se negativna serija nastaviti i protiv Partizana. Prognoze su jedno, stvarnost je drugo, na osnovu forme jednih i drugih, slavio je domaćin i na najbolji način iskoristio posrtanje crno-belih, naneo im prvi poraz u prvenstvu i još više produbio krizu nekadašnjeg šampiona.

Osokoljeni osvajanjem prva tri boda, Pazarci sa više optimizma gledaju prema narednim protivnicima. To je u izjavi medijima potvrdio trener Vladimir Gaćinović.

- Na ekipu TSC gledamo kao na jednog sjajnog rivala. U utakmicu sa TSC-om ulazimo kao onu sa Partizanom koju smo odigrali na vrhunskom nivou. Na istom nivou moraćemo da odigramo utakmicu protiv TSC, jer su oni godinama u samom vrhu fudbala u Srbiji. U našoj igri preferiramo da, kada imamo loptu, napadnemo protivnika golom, kada nemamo loptu, mi napadamo loptu - kaže iskusni stručnjak i naglašava da nisu bili kompletni zbog stomačnog virusa.

- Imamo problema na početku nedelje, nažalost još uvek ih imamo. Sitauacija je takva da je stomačni virus pokosio mnoge igrače. I dalje mnogi osećaju posledice, trenirali su smanjenim intezitetom a neki nisu trenirali. Nadamo se da će se svi na vreme oporaviti i da ćemo imati sve igrače na raspolaganju spremne da muški odigraju utakmicu. Mogu da konstatujem da je stručnost u radu dovela do toga da nam se malo fudbalera povređuje, vidi se da su dobro pripremljeni - rekao je Gaćinović u obraćanju medijima, koji će u kombinaciji imati oporavljenog Luku Ratkovića.

Utakmica između TSC I Novog Pazara igra se sutra, od 19 sati na TSC Areni u Bačkoj Topoli.