XS
SM
MD
LG

Mrkonjićani se revanširali “romantičarima”

Marko Tešić, trener Slobode Nove banka FOTO: FК Sloboda

Fudbaleri Slobode Nova banka revanširali su se BSK-u višestruko za poraz u prvenstvu prije desetak dana i u susretu šesnaestine finala sa 6:2 pobijedili Banjalučane.

 


Poslije prvih 45 minuta rezultat je bio neriješen 1:1, a u nastavku Mrkonjićani su postigli pet pogodaka, a blistali su Predrag Zekanović i Jamajčanin Luis sa po dva postignuta gola. Sloboda Nova banka je izborila plasman u osminu finala protiv podmlađenog sastava BSK-a koji je u ponedjeljak igrao prvenstveni duel sa Famosom.

Sloboda Nova banka – BSK    6:2 (1:1)

Stadion: “Luke” u Mrkonjić Gradu. Gledalaca: 100. Sudija: Dragan Žarić (Kotor Varoš). Strijelci: Gavrić u 24, Mitrić u 61, Zekanović u 74. (iz penala) i 76. i Luis u 86. i 89. minutu za Slobodu Novu banku, a Stojičić u 22. i Likakis u 56. minutu za BSK. Žuti kartoni: Soldat (Sloboda Nova banka), Cvjetanović, Radović (BSK).
SLOBODA NOVA BANKA: Travar, Đukanović, Soldat (od 71. Jotić), Mitrić (od 62. Bobić), Vučković (od 71. Nikodinović), Ešba (od 71. Luis), Todorović, Živković, Jakešević (od 71. Zekanović), Mizdrak, Gavrić.
BSK: Vuleta, Radović, Dakić, Cvjetanović (od 71. Babić), Likakis, Gavrić, Petrović (od 80. Vujinović), Stojičić (od 62. Macanović), Pušić (od 80. Jandrić), Erić, Runić (od 62. Radaković).