XS
SM
MD
LG

Sloga raste i jača

DOBOJ – Dobojlije bi mogle ispiti čašicu žagora. Slaviće, ako budu srećniji i spretniji od Zvijezde 09. Davno je neko rekao da je treća – sreća. Tako je i u primeru Miroslava Kršića, predsednika Sloge i jednog od najzaslužnijih za poslednja ostvarenja „crveno-belih“ iz Doboja.

„Prvo Slogino finale 1994.godine ujedno je i prvo finale Kupa Srpske, izgubili smo na penale. Tu utakmicu gledao sam kao navijač Sloge, bio sam dečak. Drugo finale 2005.godine igrao sam, poraženi smo od brčanskog Jedinstva sa 3:2. Nadam se da ću ovo, kao predsednik Sloge, konačno da osvojim. Tu radost podelićemo sa svim poklonicima najpopularnijeg sporta u našem gradu. Doboj je zaslužio slavlja i radovanja. Nadam se da će ga Sloga često častiti takvim osećanjima, emocijama“, kaže Miroslav Kršić.

Predsednik Sloge uvek gleda u sutra.

„Naredna sezona doneće grčevitu borbu za opstanak, doći će do skraćenja lige . Međutim, u  nedavno okončanom šampionatu pokazali smo da se možemo boriti i za gornji deo tabele. Nakon finala Kupa Srpske, sledi kraća pauza, pa početak priprema za narednu sezonu. Krenućemo ozbiljno sa radom, sa jasnim ciljem, a to je opstanak u Premijer ligi BiH i naredne sezone“, priča Kršić.

U fudbalskom Doboju se minulih meseci radilo na sve strane.

„Infrastrukturni radovi privode se kraju. To je još jedan motiv za sve nas da Sloga postane stabilan premijerligaš. Toliko je poznatih asova nosilo njen dres u minulih 79 godina. Obaveza više da se rađaju novi talenti, da stasavaju istinski asovi u našem Doboju i da Sloga bude sve uspešnija. Podjednako ponosan jesam i zbog juniora Sloge. Verujem da u finalu istog takmičenja mogu osvojiti trofej, a nadam se da će i seniori stići do prvog podviga u Kupu ’Dr Milan Jelić’. Stigao bi u pravo vreme“, naglasio je Miroslav Kršić, predsednik Sloge.

Sve se događa u svoje vreme...