XS
SM
MD
LG

Dva vikenda i pet međunarodnih turnira

Dva vikend i pet međunarodnih turnira

Članovi đžudo  kluba "Kozara" iz Gradiške su protekla dva vikenda učestvovali na pet velikih međunarodnih turnira, i to u: Vinkovcima, Beočinu, Bihaću, Ugljeviku i Beogradu.

"Najbolji ambasadori našeg grada su sa svakog od ovih takmičenja donijeli i medalju. U subotu su u Vinkovcima osvojili jedno zlato, dva srebra i dvije bronze.  Zlato je osvojio Aleksa Kovljen, srebro Jovana i Milica Janjić, dok je bronza pripala Jeleni Čupić i Relji Lakiću.  Bez medalje su ostali Nikola Mizdrak i Damjan Bajić. Dan poslije dio ekipe nastavio je put Beočina i u konkurenciji vise od 500 takmičara, bronza je pripala Nikoli Mizdraku." Rekli su nam u Kozari.

Subota iza nas je  takođe bila uspješniaza mlade džudiste Kozare.

Učestvovali su sa četiri takmičara na turniru u Bihaću i osvojili isto toliko medalja. 

Zlato je pripalo Nikoli Mizdraku, dok su srebrne medalja pripale Jeleni i Milici Janjić i Damjanu Bajiću.

Dan posle na turnir u Ugljeviku i veliki turnir Partizana koji je proslavljao 70 godina od osnivanja mlade nade kluba u Ugljeviku Stefan Subotić i Dalia Hođžić osvojili su bronzanu medalje, a srebrne su pripale iskusnim takmičarima Jeleni Janjić i Nikoli Mizdraku.

 U borbi za medalju izgubio je Nemanja Subotić, dok je još učestvovao Damjan Milanović. 

U Beogradu su mladi đžudisti ostvarili sjajne rezultate.

"Učestvovali smo na turniru u Beogradu, u organizaciji đžudo kluba "Partizan" povodom 70godina rada i postojanja. Naše devojčice i jedan dečak zabilježili su sjajan nastup. Relja Lakić ostvario je plasman na 7. mjesto, dok su devojčice osvojile medalju. Srebro je pripalo Jovani Janjić, a bronze Sari Zjajić i Jeleni Čupić. Ponosni smo na mali tim koji je ispratio mnogo takmičenja i vredno radi na spremanju još jednog turnira u našoj organizaciji,, kažu u Kozari.