XS
SM
MD
LG

Božićni turnir Istočno Novo Sarajevo: Čekaju se posljednji četvrtifnalisti

Utakmicama u grupi I večeras će biti završena druga runda Božićnog turnira u Istočnom Novom Sarajevu.

Sinoć je bilo do sada najuzbudljivije i najposjećenije veče na turniru, a isto se očekuje i večeras kada je na rasporedu možda i najkvalitetnija grupa u drugoj fazi takmičenja.

U ovoj grupi je na mjestu broj jedan E-Sport. Jedan od pretendenata za visok plasman ekipa koja će uz najboljeg pivota kojeg je Bosna i Hercegovina imala Nermina Kahvedžića, zatim mladog, ali već sada prilično iskusnog Faruka Brkanića, zatim golmana Marka Terzića, Vladana Minića, Emira Lolu i Eldara Korjenića, koji su nastupili u prvoj fazi, sada imati podršku igrača aktuelnog prvaka BiH, bijeljinskog Radnika, te Muanisa Duvnjaka. Respektabilan sastav, sposoban i da ode do samog kraja.

Tu je i Kafe Vijasla, spoj Slavije, Famosa i KMF Kalinovik. Nikola Bjeloš, Stefan Arbinja, Marko Marković, Vladan Mandić, Marko Ćeranić, Nemanja Kovačević, Đorđe Trifković i drugari prošli su bez većih problema prvu fazu i sada će pokušati da dohvate četvrtfinale. Kvalitet imaju, ali imaju i izuzetno kvalitetne protivnike.

Nasuprot njih biće i mnogo iskusnija ekipa Auto salona SKS. Stara garda Bojan Regoje, Daniel Stojanović, Milan Muminović, Ognjen Todorović, Slaviša Đerić, Miroslav Damjanović, Dragiša Kenjić, uz kapitena Tanga Srđana Miloševića i u prvoj grupi odličnog golmana Miljana Dragičevića, računaju da mogu da se nadigravaju sa mlađima od sebe. Imaju sa čim da stignu do četvrtfinala, ali kao i ostali, moraće to potvrditi na terenu.

Četvrta ekipa je Dolfarm, još jedna koja ima neprocijenjiv broj iskustva. Predvođeni bivšim reprezentativcem Davorom Markovićem, uz Amera Hadžića, Edvina Šabotića, Halila Merdžanića, Aldina Neradina, oslanjaju se na iskustvo i znanje. Vidjećemo u kakvom će sastavu biti večeras, ali nema sumnje da će se i oni nešto pitati.