XS
SM
MD
LG

Rajka Todorović potpisala za ŽOK "Jahorina"

Rajka Todorović, kapiten OK „Han Pijesak“, karijeru će nastaviti u Premijer ligi, jer je svoj potpis stavila na ugovor sa paljanskim ŽOK  „Jahorina“.

Odbojkašica koja je bila stub hanpjesačke ekipe ističe da će klub u kome je načinila svoje prve odbojkaške korake za nju uvijek imati posebno značenje.

"U odbojkaškom klubu u svom gradu sam zavoljela ovaj sport, spoznala šta je timski duh i zajednički rad, i razvila poseban osjećaj pripadnosti, i gdje god da odem, ta emotivna povezanost će ostati. Svom dosadašnjem klubu sam zahvalna za neizmjernu podršku koju sam imala u dosadašnjoj karijeri, a vjerujem da ćemo se zajedno radovati svim uspjesima koje budem postizala sa svojim novim klubom. S obzirom da uvijek dajem svoj maksimum, sigurna sam da ću opravdati povjerenje koje mi je ukazala „Jahorina“ i svojom igrom doprinijeti što boljem plasmanu u predstojećoj sezoni“, kazala je Rajka Todorović.

 

Rajka Todorović

 

Neda Đerić, zamjenik predsjednika OK "Han Pijesak", koja je i trener mlađih kategorija, smatra da je pred Todorovićevom uspješna odbojkaška karijera.

"Što se tiče našeg kapitena Rajke Todorović koja nas, potpisivanjem za premijerligaški klub, napušta,  osjećanja su mi pomiješana. Veoma sam srećna što igračica, koju smo pratili od samog početka, prelazi u klub u višem rangu takmičenja, što nam, takođe, daje dokaz da sam položila test kao trener, a sa druge strane tužna sam što naš klub ostaje bez takve odbojkašice i divne osobe. Želja svih nas u "Han Pijesku" je da ovo bude samo njen prvi korak na putu uspješne sportske karijere i da nastavi sa sjajnim partijama, a u  „Jahorini“ će siguno steći neprocjenjivo iskustvo.  Posebno mi je drago što nastavljam dugogodišnju saradnju sa sugrađaninom, trenerom ŽOK "Jahorina", Danilom Tadićem", rekla je Đerićeva.

Osamnaestogodišnja Rajka Todorović, koja igra na poziciji primača, osam godina je igrala za OK "Han Pijesak".

 

OK "Han Pijesak"