XS
SM
MD
LG

Hanpjesačke odbojkašice pobjedom počele sezonu

U prvom kolu ženske Pionirske lige, grupa 6, OK „Han Pijesak“  je u gostima savladao ŽOK „Jahorina“ rezultatom 0:3.

Neda Đerić, trener pionirske selekcije i potpredsjednica hanpjesačkog odbojkaškog kluba, nada se da dobar start predskazuje i uspješnu sezonu.

„Ovog vikenda startovalo je takmičenje u ženskoj Pionirskoj ligi, u kojoj se ove sezone takmiči rekordan broj klubova, čak 44, podijeljenih po teritorijalnom principu, u 8 grupa sa po 5-6 učesnika, koji će se takmičiti na ligaškom principu, po dvostrukom bod sistemu. Dva najbolje plasirana kluba iz svake grupe idu u drugi krug gdje se formiraju četiri nove grupe i takmičenje se nastavlja po dvostrukom bod sistemu. Pobjednici ovih grupa će se plasirati na završni turnir za prvaka Republike Srpske u konkurenciji pionirki. Mi se nadamo da je ova pobjeda dobar uvod u sezonu koja je pred nama i da ćemo uspjeti da se izborimo za učešće na završnom turniru. Konkurencija je jaka, ali ja vjerujem da je pred našim pionirkama uspješan takmičarski period. U svakom slučaju, sigurno je da nam motivacije ne fali i naše odbojkašice su spremne da u svakom narednom meču igraju srcem i najbolje što mogu“, kazala je Đerićeva.

ŽOK „Jahorina“ (Pale) - OK „Han Pijesak“ 0:3 (10:25, 16:25,  24:26)

Sportska dvorana Pale

ŽOK „Jahorina“: D.Cicović, T.Drinjak I.Vučičević, S.Pavlović, M.Jokić, I.Vuković, M.Koroman, K.Lukić, A.Đokanović, M.Lučić, A.Klačar, A.Čulina

OK „Han Pijesak“: T Todorović, M.Batinić, A.Terzić, A.Mišić, T.Drndelić, T.Vuković, S.Đerić, I.Gavrilović

 

Pionirska ekipa OK "Han Pijesak"