XS
SM
MD
LG

Pl: Analiza osmog kola iz Fantazi ugla

Iza nas je osmo kolo Premijer lige. Sada slijedi pauza radi reprezentacija a tu pauzu ćemo iskoristiti za analizu prethodnog kola iz Fantazi ugla.

MOJA EKIPA

Ja sam u prošlom kolu imao 69 bodova ali sam išao -4 pa je to faktički 65 bodova. Promašio sam kapitena pa sam zadovoljan brojem bodova a napredovao sam i nekih 220 hiljada mjesta. Sada me brinu neke druge stvari. Lakše povrede doživjeli su Mekarti i Frejzer. Frejzera mogu nekako i nadoknaditi ali biće loše ako budem morao trošiti transfer na golmana.

Što se tiče odbrane, Mekarti je na odbrane donio dva boda. Alonso nije bio napadački dobar ali je donio CS. Bisaka samo bod ali malo sam i rizikovao sa njim. Ako je on razočarao, Doerti je pokidao. Majstor je donio CS, dao gol i dobio je tri boda bonusa. Ukupno 15 poena bodova je fenomenalno. Ostao mi je Pereira na klupi sa sedam bodova ali šta da se radi. Doerti je taj propust nadoknadio sa mnogo bodova.

Azar je imao sjajno kolo. Dao je gol, imao asistenciju i tri boda bonusa te je donio ogromnih 14 bodova. Frejzer je donio asistenciju ali je povreda problem sada. Ričarlisona sam ubacio ovo kolo i odmah je donio bodove jer je dao gol. Medison nije donio bodove ovo kolo ali mora i on pauzu napraviti.

Napad je bio loš. Aguero i Kejn su dobili po žuti karton i to je njihov učinak. Meni je Kejn bio kapiten ali sreća moja pa je više od milion ljudi imalo njega za kapitena. Lakazet je jedini u mom napadu donio bodove i nastavio je sa sjajnom formom.

PREDLOŽENI IGRAČI

Predloženi igrači vjerovatno su bili i najgori do sada. Niti odbrana Barnlija niti Lamela niti Jarmolenko nisu donijeli ništa u ovom kolu.

BITNE NAPOMENE

-Ros Barkli odigrao je fenomenalno. Dao je gol i imao je asistenciju i možda bude dobio mjesto u prvih 11 u nastavku sezone.

-Vilson je nastavio sa majstorijama. Ovaj napadač je ponovo imao dvije asistencije te je sada najbolji asistent lige.

-Gifi Sigurdon donio je bodove na drugom uzastopnom susretu. Sada je postigao pogodak.

To bi bilo to. Odmarajte od Fantazija u pauzi zbog reprezentacija a i iskoristite ovaj period za osmišljavanje planova za naredna kola.