XS
SM
MD
LG

1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Teška pobeda Alfa Madriče

15.10.2017 Slađan Jeremić

MODRIČA – Fudbaleri Alfa Modriče savladali su trnsku Slogu, ali su do trijumfa stigli teškom mukom.Zapravo, bila je ovo utakmica u kojoj je malo prostora za pohvale. Gosti su bili bezopasni, ali su domaći igrači podbacili u svim fazama, pa su više srećno nego spretno stigli do cilja. Doduše, Modričani su pokušavali na sve načine načeti mrežu Sloge, ali su to činili nemoćno i bez fudbalskog ukusa.

U 13.minutu Nebojša Prljeta je pokušao iz blizine, Nikola Crnčević je loptu poslao u korner. Bilo je još nekoliko praznih pokušaja, a onda je u 17.minutu usledila prva prava akcija gostiju i centaršut sa desne strane, Predrag Stanković je zahvatio loptu negde na penaltiku i šutirao pravo u iskusnog Bojana Tripića. U finišu prvog poluvremena Ratko Buljić je centrirao sa leve strane, a Miloš Ilić sa dva metra loptu šalje preko gola.

U nastavku utakmice još manje fudbalske lepote. Ipak, u 72.minutu usledio je korner sa desne srane, Dargan Radić, u poslednje vreme imao je nešto defanzivniju ulogu, igra glavom, gosti u poslednji tren šalju loptu u korner. Marko Tadić je izveo udarac iz ugla sa leve strane, a Radić ponovo igra glavom i donosi slavlje.

Ostala je dilema zašto su domaći fudbaleri odigrali tako loše, kada su pre tri dana u Kupu Republike Srpske deklasirali prvoligaša iz Mrkonjić Grada sa 4:1, a taj trijumf mogao je da bude i ubedljiviji?

I svaki put kada se igra pod svetlošću reflektora Modričani pokažu tamu u svojoj igri. Do Prve lige RS vodi vedrina u igri i lepota koju fudbal nudi.

Vreme je da svane...

Alfa Modriča – Sloga Trn 1:0 (0:0)

Stadion:“Dr Milan Jelić“. Gledalaca: 200. Sudija: Bojan Džepina (Prijedor) 7. Strelac: Radić u 73.minutu.

ALFA MODRIČA: Tripić , M.Ilić (od 85.min.LJ.Sarkić ), N.Prljeta , S.Sarkić (od 73.min.Dudić ), Buljić , Radić , Šuka , Lukić , R.Prljeta , Tadić , Galešić .

SLOGA TRN: Crnčević , Tepić , B. Stanković , Grozdanić , Garača , G.Travar , Jokanović , P.Stanković , Arežina , P.Travar , Milinović (od 81.min.Surtov ).

Igrač utakmice: Dragan Radić (Alfa Modriča) .

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Zapad Alfa Modriča Sloga(T)
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača