XS
SM
MD
LG

6 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Vranjaku puna mreža

29.10.2017 Jagoš Jagoš

U okviru 12. kola Druge lige RS fudbaleri Ljubića vezali su drugu uzastopnu pobjedu, pošto su danas na domaćem terenu porazili Vranjak 6:1.

Od prvog sudijskog zvižduka krenuli su Prnjavorčani odlučno u namjeri da dođu do tri boda. Iz prve prilike, pao je i pogodak. Igrao se 11. minut kad je Ljubić poveo. Mrkobrada je proigrao Segića, koji sa vrha kaznenog prostora, precizno trese mrežu gostiju za 1:0. U 20. minuti novi pogodak u mreži gostiju. Subić je asistirao, a Segić pogodio za 2:0. Imali su Prnjavorčani terensku inicijativu i dalje uprkos sigurnoj prednosti, a do novog pogotka mogli su u 36. minuti kada je Subić šutirao pored gola. Ono što Subiću nije pošlo za nogom u 36. jeste u 38. minuti, kada je na asistenciju Mušinovića povisio rezultat na 3:0. Minut kasnije, ponovo se trese mreža Vranjaka. Žižak je prošao po desnoj strani, kao na tacni uposlio Segića, koji glavom postiže svoj treći, a Ljubićev četvrti pogodak. U finišu prvog poluvremena domaći su preko Žiška i Segića još dva puta prijetili, ali su njihovi udarci završili pored gola.

Nastavio je Ljubić u istom ritmu i u drugih 45 minuta. Igrao se 55. minut kada je Subić pogodio iz slobodnog udarca za 5:0. Prvu priliku na utakmici gosti su imali u 58. minuti kada je Vidović pogodio prečku. Tri minuta kasnije Vidović je ipak zatresao mrežu domaćih, kada iskosa sa desne strane pogodio donji lijevi ugao za 5:1. Samo minut kasnije Ljubić je uzvratio. Subić je odlično prošao po lijevoj strani, uposlio Segića, čiji udarac glavom brani čuvar mreže Vranjaka, ipak odbijanac Segić posprema u mrežu za uvjerljivih ali zasluženih 6:1.

Do kraja utakmice Ljubić je propustio još dvije prilike. Nakon dobrih akcija u gol šansama su se našli Subić i Vasić, ali se u oba navrata istakao čuvar mreže gostiju.

Drugom pobjedom u nizu, Ljubić je konačno proradio te je krenuo ka sigurnoj zoni, Vranjak je sa druge strane vezao treći uzastopni poraz. U narednom kolu Prnjavorčani putuju u Donju Slatinu na megdan Mladosti.

                                                                                                                                        Prnjavor.info – Z. Ančić

Ljubić - Vranjak / FOTO:Prnjavorinfo

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Zapad Ljubić Vranjak
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača