XS
SM
MD
LG

Cibona Zagreb
27.10.2017 18:00
Partizan NIS Beograd
74 : 90
1/4
16 : 17
2/4
17 : 26
3/4
18 : 24
4/4
23 : 23
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Partizan demontirao Vukove

27.10.2017 Jagoš Jagoš

 

Cibona – Partizan 74:90. Košarkaši Partizana savladali su ekipu Cibone u Zagrebu i četvrtim uzastopnim trijumfom, makar privremeno, preuzeli prvo mesto na tabeli ABA lige. Crno-beli imali četiri raspoložena igrača, odličan debi za Samarda Semjuelsa.

Nova pobeda Partizana u ABA ligi! Crno-beli su u Zagrebu, prilično lako, savladali ekipu Cibone sa 90:74 i preuzeli prvo mesto na tabeli regionalne lige.

Detalj sa meča Cibona - Partizan

Odličan debi u ekipi Partizana imao je Samardo Semjuels, koji je meč završio sa 16 poena i sedam skokova (dve trojke, jedan promašaj iz igre), dok je ponovo najbolji bio Najdžel Vilijams Gos sa 20 poena i čak 13 asistencija.

Vanja Marinković meč je završio sa 19 postignutih poena, dok je Andrić postigao 14 (sve u prvom poluvremenu), dok u timu nije bilo drugog Amerikanca Patrika Milera, koji je meč posmatrao "u civilu".

Cibona je dobro počela meč, ali Partizan u fifnišu prve deonice stiže do prednosti, koja se do poluvremena popela na deset poena (43:33). U tim trenucima istakao se Mihajlo Andrić sa 14 poena (četiri trojke).

Najbolju igru crno-beli su pružili u trećoj deonici, kada su u jednom trenutku stigli i do 20 poena prednosti, da bi Cibona u psolednjem delu igre pojačala odbranu i stavila tim Partizana na ispit.

Ipak, u prelomnim trenucima meča "probudili" su se Marinković i Vilijams Gos i šutem sa distance rešili pitanje pobednika meča.

Partizan je posle četvrte uzastopne pobede prvi na tabeli Jadranske lige, sa skorom od četiri pobede i dva poraza, dok je Cibona ostala na tri zabeležena trijumfa.

Crno-beli će u narednom, sedmom kolu, na svom terenu dočekati šampiona, ekipu Crvene zvezde u novom "večitom" derbiju,piše rts.rs

Cibona - Partizan

Lige Srbije Lige Srbije ABA liga Cibona Partizan NIS
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača