XS
SM
MD
LG

3 : 0
1.set
25 : 14
2.set
25 : 16
3.set
25 : 16
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Smeč lak zalogaj

15.03.2018 Administrator DC

ŽOK Kozara zadržava status neporaženog tima u prvenstvu II lige RS, a osmi put u nizu protivnik koji je teren napustio poražen protiv djevojaka iz Gradiške, bio je OK Smeč iz Novog Grada. 

U sali Srednje stručne i tehničke škole, pred nekoliko desetina gledalaca (Broj bi bio zasigurno veći da postoji adekvatan prostor za ljude koji su odvojili svoje vrijeme i došli da pogledaju sportski dogadjaj u kojem nastupaju predstavnice našeg “grada”) odbojkašice Kozare nastavile su u sjajnom ritmu u kojem igraju čitavu sezonu.

Rezultat od 3:0 po setovima, (25:14 25:16 25:16), pokazatelj je apsolutne dominacije na terenu domaćeg tima. Jedini otpor koji su gosti iz Novog Grada pružili, bila je rezultatska klackalica sredinom drugog i trećeg seta, kada su neiznuđenim greškama odbojkašice Kozare omogućile protivniku kakav-takav rezultatski priključak.

Bilo je potrebno veoma malo vremena da ubace u brzinu više, predvođene kapitenom Dunjom Blagojević, koja je izuzetno odigrala ovaj meč i svojom energijom pokrenula ostatak tima u momentima kada bi “zaškripalo”.

Nakon meča obavili smo kratak razgovor sa trenerom ekipe Darkom Sandićem : „U dosadašnjem dijelu prvenstva, djevojke su svojim zalaganjem, trudom i fokusiranom igrom u potpunosti ispunile sva očekivanja. Naravno jos ništa nije završeno, imamo odigrati još dva prvenstvena meča protiv Prijedora i Mrkonjić Grada. Nećemo se opustiti, nego do kraja prvenstva ostati pribrani i fokusirani na jedan cilj, a to je odlazak na završni turnir za prvaka II lige.”, u jednom dahu je rekao Sandić. 

To nije bilo sve od trenera, koji nam je prije započete rečenice rekao da u narednim riječima stoji ključ uspjeha ovog mladog tima : „Nisu rezultati oni koji me čine najsrećnijim, već ove djevojke koje odišu pozitivnom energijom. Na svaki savjet odgovore baš onako kako bi trebalo u svijetu sporta, timskim duhom nadoknade neke elemente u igri i upravo je to najveća snaga našeg kluba, jer bez takve atmosfere u ekipi zasigurno ne bi imali ovakve rezultate. Ono što je takođe dosta bitno, izuzetno drugarstvo pored terena koje doprinosi timskoj hemiji na samim utakmicama.”

 

Autor : Dejan Gajić/MOja Gradiška 

OK Kozara Gradiška

Ostalo Ostalo Druga liga RS – Grupa 1 Kozara Smeč
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača