XS
SM
MD
LG

42 : 28
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Kakanj pregažen

04.11.2017 Risto Ljubomirov

RukometaÅ”i Borca savladali su u dvorani Borik, u utakmici Å”estog kola Premijer lige BiH, ekipu Kaknja rezultatom 42:28, zadržali stoprocentnu uspjeÅ”nost u Å”ampionatu i na najbolji način najavili derbi polusezone sa Izviđačem, koji se igra sljedećeg vikenda u LjubuÅ”kom.

Ekipa iz Kaknja crveno-plavima je parirala samo u prvih 15 minuta prvog poluvremena. Tek u drugoj polovini ovog dijela igre, izabranici Bojana Unčanina su uspjeli da stignu do svoje igre u oba smjera, kako defanzivnom, tako i ofanzivnom, te su se, poslije uspjeÅ”nih intervencija Bojana LjubiÅ”ića na golu, nizali golovi iz kontranapada za dvocifren plus nakon 30 minuta igre (23:13).

Stanje na parketu Borika nije se mijenjalo ni u drugom poluvremenu. Klub iz Gospodske ulice je lako održavao stečenu prednost, a u drugih 30 minuta su Unčaninovo povjerenje opravdali i pojedini rukometaÅ”i sa manjom minutažom, Å”to se, prije svega, odnosi na Arsenija Bubića, koji je tri puta zatresao mrežu gostiju.

U ekipi Borca svi rukometaÅ”i su se upisali u listu strijelaca osim Armina Marića, koji je u prvom poluvremenu zbog povrede butnog miÅ”ića morao da izađe iz igre. Nažalost, novu povredu doživio je u finiÅ”u utakmice i Marko Komnenović; ovog puta u pitanju je bilo koljeno, a uskoro bi trebalo da bude poznato koliko će morati da odsustvuje sa terena.

Inače, najefikasniji pojedinac u crveno-plavom dresu bio je Goran Daničić sa 7 golova, dok je Dejan Unčanin postigao 6. U gostujućem sastavu istakao se Davor Živanić sa 6 golova, dok je jedan manje kraj svog imena upisao kapiten Admir Purić,piÅ”e Borac Sport.

BORAC: BeÅ”irević (4 odbrane), Đurđević 3, Hercegovac 1, Daničić 7, Mijatović 5, LjubiÅ”ić (13 odbrana), Bubić 3, Subotić (3 odbrane), Nježić 4, Jovanović 2, Marić, Ćelić 4, Å eÅ”ić 1, Ćeranić 5, Unčanin 6, Komnenović 1.

KAKANJ: Tikulić, Sinanović 1, Jovanović 2, Bevrnja, Hasibović 4, Bjelopoljak 4, Anitović 3, Purić 5, Živanić 6, Lilić (9 odbrana), Zvekić 3, Hadžić.

Ā 

Borac - Kakanj / FOTO: Borac Sport

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Premijer liga BiH Borac M:TEL Kakanj
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača