XS
SM
MD
LG

2 : 3
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
1 0 pre 6 godina
Ognjen9 je ovo ocenio zelenim kartonom 
Predrag NiÅ”ić
3:5 penali,ukupno 5:8
pre 6 godina 0 Ā· 0

IzveŔtaj utakmice

Sreća uz Radnik

26.04.2018 Slađan Jeremić

MODRIČA ā€“ Radnik je pobedio istim onim rezultatom kakvim je slavila Alfa Modriča u prvoj utakmici (3:2), ali je do svog devetog finala Kupa Republike Srpske stigao tako Å”to ga je poslužila sreća prilikom izvođenja penala.

Obećanja domaćina da će se domoći svoje četvrte zavrÅ”nice u najmasovnijem klupskom takmičenju Srpske ostala su neostvarena želja, nedosanjan san.

A sve je kao iz bajke krenulo za Modričane. Alem Merajić je u 25.minutu sapleo Darija Purića, a Dario Damjanović sa ā€žbele tačkeā€œ donosi veliko slavlje.

Ipak, ono je kratko potrajalo. Naime, Domagoj Franić je sa blizu 40 metara Å”utirao topovski i matirao nemoćnog Bojana Tripića. Potom je domaćin ā€žpucaoā€œ po bokovima, srljao iz greÅ”ke u greÅ”ku, a Aleksandar GliÅ”ić je to kaznio sa dva pogotka. Onda su Semberci uputili joÅ” nekoliko udaraca ka golu, neki su bili neprecizni, neke je zaustavio Tripić. Na drugoj strani su Ratko Dudić, pa Mitar Trifković i Danijel Zlatković Å”utirali odlično, ali je Branislav Ružić joÅ” bolje odbranio.

Ipak, u 76.minutu iskusni Damjanović centrira sa leve strane, Neđo Å uka kratko reaguje, a Zlatković glavom Å”alje loptu u mrežu.

U ā€žruletā€œ seriji svi izvođači su bili precizni, ali je Marko Tadić bio tragičar za domaće. Umesto protivničke mreže pogodio je stativu i snovi su se rasprÅ”ili.

Radnik je premijerligaÅ”, veći klub u ovom trenutku, a sreća je oduvek pratila velike i hrabre.

Modričani su sa terena ispraćeni salvama aplauza..

Alfa Modriča ā€“ Radnik 2:3 (1:2)

Stadion:ā€œDr Milan Jelićā€œ. Gledalaca: 1.000. Sudija: Aleksandar Njegomirović(Prnjavor) . Strelci: Damjanović u 25.(11 m) i Zlatković u 76.minutu za Alfa Modriču, a Franić u 32., GliÅ”ić u 37.i 50.minutu za Radnik. Strelci sa penala: Zlatković, Å uka, Lukić(Alfa Modriča), dok je Tadić pogodio stativu, a Martinović, GliÅ”ić, Vasić, Đurić i Franić za Radnik. Žuti kartoni: Lukić, N.Prljeta, R.Prljeta(Alfa Modriča), Merajić, Srećković(Radnik).

ALFA MODRIČA: Tripić , Dudić (od 89.min.Lazareski ), Purić (od 67.min.Zlatković ), N.Prljeta , Šuka , Kojić , Lukić , R.Prljeta , Damjanović , Tadić , M.Ilić (od 57.min.Trifković).

RADNIK: Ružić ,Ā  Franić , Martinović , BeÅ”irević (od 72.min.Stojanović ), Vasić , Srećković , Zec , Bradonjić (od 51.min.Hadžić ), GliÅ”ić , Đurić , Merajić (od 51.min.Peco ).

Igrač utakmice: Aleksandar GliÅ”ić(Radnik) .

Ā 

Ā 

Ā 

Ostalo BiH Ostalo BiH Kup Republike Srpske Alfa Radnik