XS
SM
MD
LG

33 : 22
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Hercegovina melje redom

17.11.2018 Radio Nevesinje

U 9. kolu Prve rukometne lige RS Hercegovina je večeras u Sportskoj dvorani „Nevesinjka“ ubjedljivo savladala Bijeljinu rezultatom 33:22. Bio je ovo peti uzastopni trijumf nevesinjske ekipe poslije kojeg se, bar privremeno, smjestila na čelo tabele. Domaći su posao završili već u prvom poluvremenu kada su stekli 11 golova viška. Povredama desetkovani sastav Bijeljine odolijevao je samo u prvih dvadesetak minuta. Ivanović je u nastavku dao priliku i mlađim igračima koji su se mahom upisali u strijelce. Ipak, sredinom drugog dijela morao je u igru vratiti i one iskusnije kako bi zaustavio mini seriju gostiju od 1:5. Za tili čas brzim kontrama vraćeno je ubjedljivo vođstvo.

Kod domaćih najefikasniji su bili Dragović sa sedam i Kovačević sa šest golova. U redovima Bijeljine odličan je bio mlađani Šoja sa 12 golova, što je više od ostatka ekipe.

Hercegovina u narednom kolu odlazi na teško gostovanje u Kozarsku Dubicu.

HERCEGOVINA – BIJELjINA 33:22 (20:9)

Sportska dvorana „Nevesinjka“. Gledalaca: 150. Sudije: Dejan Berjan, Goran Ilić. Isključenja: Hercegovina (10 min), Bijeljina (-), Sedmerci: Hercegovina 4(3), Bijeljina 6 (4).

HERCEGOVINA: Stajić, Džidić, Grahovac (1), Pantić (1), Šarenac (2), Ivanović, Kovačević (6), Šipovac (3), Laketa, Dragović (7), Babić (1), Avdalović (2), Manigoda (4), Čabrilo (4), Buha, Vujadinović (2).

BIJELjINA: Žarković, Šoja (12), Lontoš (1), Žuža (2), Perić, Joksimović (1), Lazić, Marinković (6), Đerić.

Prva Liga RS Prva Liga RS Prva liga RS Hercegovina Bijeljina
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača