XS
SM
MD
LG

3 : 2
Poluvreme
2 : 2
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
89'
Gol
Bajrić
39'
Gol
Uroš Račanović
16'
Gol
13'
Gol
Dejan Živković
4'
Protokol
Glavni sudija: Panić Bojan Delegat utakmice: Vujat Zoran Prvi pomoćni sudija: Stupar Mladen Drugi pomoćni sudija: Eremić Bojan 4. sudija: Žarić Dragan
0'
Postava
Knežević Vanja Radaković Stefan Žižak Boris Jagodić Boris Žižak Aleksandar Savanović Mihajlo Živković Dejan Račić Filip Komlenović Vladanko Jaćimović Ognjen Drača Miloš. Na klupi: Zeljković Njegoš Kovačević Zoran Segić Danko Milanović Jovan Subić Duško Jugović Dragan Mušić Vidosav
0'
Postava
Vukadinović Igor Živanović Dragan Tomić Ljubinko Subotić Sanjin Vasiljević Stojan Račanović Uroš Mićić Perica Aleksić Slavko Bajrić Kerim Šabanović Semin Torlaković Berin. Na klupi: Ilić Danijel Đurđić Stahinja Mišković Nedeljko Pajić Stefan
0'
Izveštaj utakmice

Zaslužen trijumf Ljubića

31.03.2021 Administrator DC

Fudbaleri Ljubića stigli su do druge pobjede ovog proljeća, pošto su danas u okviru 20. kola m:tel Prve lige Republike Srpske kao domaćini porazili Jedinstvo iz Brčkog 3:2.

Domaći su furiozno otvorili utakmicu, tek što je lopta krenula sa centra agresivni Savanović oduzima je desnom beku gostiju, a potom upošljava Živkovića koji u 14. sekundi dovodi Ljubić u vođstvo.

Igrao se 14. minut kada su domaći udvostručili prednost. Račić je prošao po lijevoj strani, centaršutom, kao na tacni pronašao Aleksandra Žiška, koji glavom povisuje na 2:0.

Činilo se tada da se gostima, koji su uprkos brojnim problemima doputovali u Prnjavor, ne piše dobro, ali se ispostavilo suprotno. U 16. minuti preko Račanovića Brčaci su smanjili na 2:1, a u 36. minuti preko Bajrića u potpunosti se vratili u utakmicu.

Tek što je počelo drugo poluvrijeme, gosti su mogli i do potpunog preokreta. Nakon brze kontre, Vasiljević izlazi sam na golmana Ljubića, ali Knežević odličnom reakcijom čuva svoju mrežu.

Nastavak susreta donio je terensku inicijativu domaćih, dok su se gosti fokusirali na kontra napade. Iz jednog takvog mogli su i do pogotka, ali je stativa bila saveznik Prnjavorčana.

Kad se činilo da bi utakmica mogla završiti podjelom bodova, u 87. minuti nakon gužve u kaznenom prostoru Jedinstva najbolje se snalazi Boris Žižak, koji matira Vukadinovića za 3:2.

Do kraja susret rezultat se nije mijenjao, pa je Ljubić stigao do važne pobjede, sa kojom je napravio veliki iskorak u očuvanju prvoligaškog statusa.

Prva liga nastavlja se već za vikend, kada će Ljubić u okviru 21. kola ugostiti Slaviju.

Fudbalski klub Ljubić Prnjavor

Prva liga RS Prva liga RS m:tel Prva liga Republike Srpske Ljubić Jedinstvo