XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Nova pobjeda odbojkašica Jahorine, sedma zaredom

Jahorina, Pale

U 10. predposlednjem kolu jesenjeg dijela sezone Prve lige Republike Srpske odbojkašice Jahorine večeras na domaćem terenu nadigrale su ekipu Bratunca maksimalnim razultatom 3:0 po setovima 25:16, 23:15 i 25:17.

 

Paljanke su rutinski opravdale ulogu favorita, a kada se podvuče crta večerašnje utakmice u dvorani "Peki" cijelo vrijeme su kontrolisale igru i razultat i na kraju očekivano i sasvim sasluženo slave.   

"Jahorinke" su tako upisale osmu prvenstvenu pobjedu, sedmu zaredom i sa 24. osvojena boda nalaze se na drugom mjestu prvenstvene tabele, a sa 27. lider je banjalučki Borac. Sastav Bratunca je deseti sa šest koliko ima i predposlednja Drina iz Zvornika.

Pred oko 70. gledalaca, utakmicu su sudili, Jovana Ćuzulan iz Rogatice i Gorica Duvnjak iz Pala, dok je delegat-kontrolor bio Dejan Kebara iz Foče.

Linijske sudije su bili: Njegoslav Topalović i Tijana Kusmuk, a zapisničar je bila je Ana Blagojević svi iz Pala.

Ekipe su igrale u sastavu.

Jahorina: Kovačević M, Ognjenović A, Klačar K, Topić K, kapiten Milidrag B, Gutalj A, Ninčić A, Savić A, Vuković I, Jegdić S, libero Bunjevac N Trener: Dejana Čvoro

Bratunac Spajić N, Grozdanić S, Živanović S, Stevanović , Jokić V, Maksimović S, Beatović M, Stevanović M, Simić S, Karać N, libero Todić J, libero Karać M Trener Petković R

Danas su odigrani i susreti:  Gradiška - Velež 0:3, Borac - Maglić 3:0, Radnik - Slavija 3:1 i Libero - Drina 3:0, a utakmica Leotar - Crvena zvijezda (15,00) na rasporedu je sutra.

Narednog vikenda Paljanke u Nevesinju snagi će odmjeriti sa odbojkašicama Veleža, a Bratunac će dočekati prvoplasiranu ekipu banjalučkog Borca.

Ostali fotosi:

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Jahorina Bratunac
Međusobne utakmice
2023-2024
07.04
15:00
Bratunac
Jahorina
0
3
02.12
18:00
Jahorina
Bratunac
3
0

Uporedni rezultati

Jahorina
 
Bratunac
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
2 (1) Broj pobeda 0 (0)
0 (0) Broj poraza 2 (1)
6 (3) Dati poeni 0 (0)
0 (0) Primljeni poeni 6 (3)
+6 (+3) gol razlika na utakmicama -6 (-3)
100% (100%) Uspešnost 0% (0%)
Petar24 je podelio utakmicu
MihovilMikulic je ocenio igrača
Anurahmic je podelio utakmicu
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača