XS
SM
MD
LG

Pripreme uveliko teku

Premda se održava krajem marta, pripreme za jubilarno 20. izdanje Međunaordne ulične trke u Prnjavoru već uveliko teku. Trka je prošle godine dobila  status tri zvjezdice, a isti status u evropskom atletskom kalendaru zadržala je i ove godine, uz to ona je uvrštena i u manifestacije od značaja za Republiku Srpsku

Organizator ove manifestacije, koja je stigla do brojke 20, je Atletski klub "Prnjavor", čiji takmičari na temelju odličnog rada, koji se odvija pod budnim okom olimpijca Željka Petrovića, sa takmičenja redovno donose medalje, među kojima dominiraju one zlatnog sjaja. 

"Pripreme za trku odavno su već počele, pa s pravom mogu reći da ćemo potpuno spremni dočekati jubilarno 20. izdanje. Očekuje nas kvalitetna manifestacija, a već sada mogu potvrditi učešće nekoliko kvalitetnih atletičara iz Kenije. I ove godine trka će imati i svoj humanitarni karakter, pri čemu će sav prihod od humanitarnih brojeva biti usmjeren Dnevnom centru "Neven", istakao je predsjednik Atletskog kluba "Prnjavor Željko Petrović. 

Jubilarna 20. Međunarodna ulična trka “Prnjavor 2019” biće održana 29. marta sa početkom u 13.00 časova.