XS
SM
MD
LG

Nemanja Knežević potopio KMF "Kotor Varoš"

KMF Jahorina, Pale

 

Futsaleri Jahorine tokom vikenda u paljanskoj ljepotici dvorani "Peki"  na krilima raspoloženog osmostrukog strijelca Nemane Kneževića u dva takmičarska susreta savladali su KMF "Kotor Varoš". 

U sklopu 8. prvenstva Republike Srpske, Paljani su upisali važnu pobjedu za opstanak u ligi.

U goleadi, predvođeni strijelcima, četverostrukim Nemanjom Kneževićem, dvostrukim Stefanom Tadićem i Ilijom Đukićem, a po jedn su dodali Danijel Trbo i Đorđe Jovanović sa 10:6. savladali su Kotorvarošane. Za goste, "tresu", po dva puta, Goran Đekanović i Miroslav Nedić, a po jednom Nemanja Knežević i Bašić Lale. 

Pošto su isti rivali u razmaku samo od nekoliko dana trebali igrati i meč 1/16 finala Kupa-a Republike Srpske ekipe su se dogovorle i da odigraju i tu utakmicu.

Puleni Bojan Brčkala slavili su i u meču 1/16 finala Kupa-a  sa 7:1. Paljane u naredni krug najmasovnijeg futsal takmičenja Republike Srpske odveo je sa četiri pogodka "ubica golmana"  Nemanja Knežević, a po jedan dodaju: Aleksa Cerovina, Gojko Kozić i Ilija Đukić, a čast gostiju spasio je  Miroslav Nedić.

Nemanja Knežević

Pred oko pedesetak gledalaca u dvorani "Peki" mečeve su sudili, Zoran Soknić i Marko Domazet oba iz Istočnog Sarajeva, delegat je bio Mladen Janković iz Pala, a  ekipe su igrale u sastavu:

KMF "Jahorina Pale:  Miladinović, Gradimir, Tadić, Stefan, kapiten Knežević, Nemanja, Trbo, Danijel, Košarac,Miloš, Obradović, Dejan, Šarović, Nikola, Cerovina, Aleksa, Vuković, Marko, Jovanović, Đorđe, Kozić, Gojko, Đukić, Ilija, Lazić, Đorđe, Petar Slagalo

Kotor Varoš: Vučanović, Zdravko , Bašić Lale, Knežević, Nemanja, Đekanović,, Bojan, kapiten Nedić, Miroslav 

Posle odigranih 8. kola u konkurenciji osam ekipa, futsaleri Jahorine  sa deset bodova nalaze se na petom mjestu koliko imaju sa mečem manje i četvrti Brčko Zdravlje i šesti Šampion, a u 9. kolu narednog vikenda Paljani putuju u Laktaše na meč sa  KMF "Šampion".

Kotor Varoš

 

 


8 .kolo Prva liga RS
Brod 5 : 9 Brčko Zdravlje
Policajac 4 : 2 Glasinac
Jahorina 10 : 6 Kotor Varoš
Nevesinje 5 : 0 Šampion
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Policajac 8 8 0 0 24
2 Nevesinje 8 6 0 2 18
3 Brčko Zdravlje 8 4 1 3 13
4 Glasinac 8 3 1 4 10
5 Jahorina 8 3 1 4 10
6 Šampion 8 3 1 4 10
7 Kotor Varoš 8 2 1 5 7
8 Brod 8 0 1 7 1