XS
SM
MD
LG

Torpedo čeka 13 Skojevki u derbiju kola PFL Gradiška

 

Dva ponajbolja tima u PFL Gradiška prve bodove ove jeseni tražiće u direktnom okršaju predstojećeg vikenda.

U derbi susretu drugog kola Područne lige u Cerovljanima sastaće se Torpedo i 13 Skojevki iz Grbavaca. I jedni i drugi su na startu prvenstva neočekivano doživjeli minimalne poraze, Torpedo u Elezagićima, a Skojevci na ''Gajevima'' od Bisera. 

Ovo je svakako još jedan dodatni razlog zašto će premijerni meč druge runde biti itekako zanimljiv jer bi u slučaju poraza, jedan od ova dva tima nakon 180 minuta na svom kontu mogao imati 0 bodova. Torpedo će za razliku od prvog susreta biti jači za kapitena Danijela Obradovića i Srđana Berića koji zbog kartona iz prethodne sezone nisu bili na raspolaganju šefu stručnog štaba Bojanu Vujiću.

Grbavčani su imali mnogo poteškoća u realizaciji, međutim ukoliko proradi napadačka mašinerija (Bunić, Gavrić, Vindžanović, Radić), odbrana iz Cerovljana na čelu sa Obradovićem i Paštarom mogla bi imati mnogo problema. Meč između Torpeda i 13 Skojevki na programu je u subotu sa početkom u 17.30h.

Ostali mečevi u nedjelju

Osim derbija, svi mečevi drugog kola na rasporedu su u nedjelju. Nakon ubjedljivog trijumfa u Mašićima, četa Dragoljuba Tendžerića iz Kukulja dočekaće Slogu DIPO koja je takođe upisala tri boda u prvom kolu, dok će priliku za popravni na domaćem terenu imati Obradovac kojem na ''Krndije'' stiže mašićki Borac.

Poslije velikog iznenađenja u Grbavcima novo teško gostovanje je pred ekipom iz Čatrnje. Ovaj put crno-bijeli će na noge odlično uštimanoj turjačkoj Kozari koja je na krilima Anića prethodnog vikenda savladala Obradovac.

Itekako zanimljiv duel očekuje se i u Trebovljanima gdje će Kalemi ugostiti Omladinac, Župa je domaćin Slobodi, u Šibovsku stiže Polet, dok će u Aleksandrovcu igrati Potkozarje i Laminci.