XS
SM
MD
LG

Lokomotiva savladala Zadrugar za miran zimski san

FK Lokomotiva Brčko

Fudbaleri Lokomotive iz Brčkog pobjedili su na domaćem terenu ekipu Zadrugara iz Donjeg Crnjelova rezultatom 2:0 u posljednjoj utakmici 15. kola Regionalne lige RS grupa "istok".

Popularni "lokosi" su na najbolji mogući način završili polusezonu, a ovo je za njih ukupna šesta pobjeda u ovoj takmičarskoj sezoni, a uz to jednom u remizirali i doživjeli osam poraza. 

Poveli su domaći u 29. minutu preko Zorana Đukanovića, a isti igrač je trijumf obezbjedio u samom finišu meča. Nakon prvog dijela sezone izabranici Zorana Blagojevića zimu će prespavati na 11 poziciji sa 19 osvojenih bodova. 

Lokomotiva je ovaj dio završila kao ekipa koja je na domaćem terenu primila najmanje golova, a odbrana i golman Brčaka kapitulirali su svega dva puta. 

Lokosi sada idu na zasluženu pauzu, a prvenstvo će nastaviti sredinom marta utakmicom na domaćem terenu protiv ekipe Šekovića. 

FK Lokomotiva Brčko - FK Zadrugar Donje Crnjelovo 2:0 (1:0).
Stadion: Lokomotiva.
Gledalaca: 0.
Glavni sudija: Boško Lazić (Zvornik).
Pomoćnici: Rade Aćimović (Zvornik), Velibor Vidaković (Zvornik).
Žuti karton: Lokomotiva (Golubović).

Lokomotiva: Manojlović (od 46. M Balorda), Simikić, Đukanović (od 90. Lazić), Karahasanović (od 90. Bojić), S. Ćumurović, D. Simić, S. Simić, S. Ćumurović, Pačavra, Petrović, N. Balorda (od 57. Ilić).

Trener: Zoran Blagojević.

Zadrugar: Marković, Kukarić, Jeftić, Tešić, Terzić, Matović, Marić (od 38. Prošić), Lazić, Trivunić, Tanacković, Petrović.

Trener: Zoran Simić.

Igrač utakmice: Zoran Đukanović (Lokomotiva Brčko).