XS
SM
MD
LG

Fantazi: Pregled desetog kola

Učinak moje ekipe u desetom kolu

Iza nas je deseto kolo Premijer lige. Ujedno i poslednje kolo u novembru tako da je bilo uzbudljivo u kada je u pitanju Fantazi.

Ja sam imao i više nego dobro kolo. Iako sam išao -8 na kraju 67 bodova i napredak za 400 hiljada mjesta. Konačno sam povezao dva dobra kola i valjda će sada krenuti sezona za mene na bolji način. Izmjene mi i nisu bile neke. Na kraju sam izgubio na njima jer je Salah donio šest a Žota devet bodova ali da mi je Žota ostao, teško bih odabrao kapitena. Vjerovatno bi Kalvert to bio tako da generalno i nisam u nekom minusu.

Odbrana donijela dosta. Čilvel CS i dva boda bonusa protiv Totenhema. Ako je to negdje i očekivano jer smo svi negdje znali da će biti 0-0, potpuno je neočekivan CS i dva boda bonusa za Dalasa protiv Evertona. Dalas mi je donio 13 bodova iz duela protiv Arsenala i Evertona i zacementirao je svoje mjesto u timu do kraja sezone. Beljerin razočarao kao i Arsenal mada je Auba omašio zicer na njegovu asistenciju.

Samo Medison nije donio bodove. Nisam gledao meč ali nekako i bolje jer bih se vjerovatno nepotrebno nervirao. De Brujne se konačno vraća na stare staze slave. Imao je dvije asistencije i dobio bonus bod. Salah asistencija ali ga je i Klop rano izveo. I pored poraza Vile, Griliš ispoštovao sa golom i tri bonus boda. Kalvert i Verner razočarali u napadu ali je Vilson oduševio. Na dva minuta do kraja sam i na njeu imao dva boda a onda je dao gol i asistira i dobio tri boda bonusa. Na kraju velikih 12 bodova od njega.

Što se tiče nekih mojih planova za naredno kolo, za sada nisam ništa definitivno odlučio. Razmatram odbranu i nekog umjest Beljerina. Možda će se isplatiti ali bar da se ne nerviram dodatno oko njega jer se svakako već nerviram kao navijač. Za sada razmišljam o nekom igraču Njukasla jer imaju poprilično dobar raspored u narednom periodu.

Sport DC liga

U našoj ligi je trenutno prvi Milorad Gnjatović sa 667 bodova. Drugi je Milan Šutanović sa 13 bodova manje dok je treći Branko Vidrić sa 652 boda. Ja sam ''sjajan'' 184. ali se nadam skoku u narednom periodu.

Tabela lige

Što se tiče mjeseca, tu imamo pobjednika. Nikola Savić imao je 206 bodova kao i izvijesni 90 Minuta na drugom mjestu, dok je treći bio Miroslav Kovačević sa 204 boda.

Tabela lige za novembar

BITNE NAPOMENE

-Raul Himenez doživio je frakturu lobanje protiv Arsenala. Srećom e stabilno ali morate tražiti zamjenu na Fantaziju za njega.

-Pep ne bi trebao rotirati u ligi jer može odmoriti sve igrače u Ligi šampiona tako da su vlasnici D e Brujnea bezbijedni.

-Fulam je senzacionalno došao do druge pobjede u tri kola i to bez Mitrovića i njegovog doprinosa. Mada i dalje su kandidati za ispadanje.

-Vord-Praus se sve više nameće kao sjajna opcija jer igra odlično a Sautempton ima dobar raspored.

-Držite na oku odbranu Njukasla radi rasporeda kao i odbranu VBA radi solidnog rasporeda (Ivanović).

-Kavani je preokrenuo meč. Vidjećemo da li će biti starter u narednom periodu. Kako god, ja i dalje izbjegavam Junajtedove igrače.

To je to za ovo kolo.