XS
SM
MD
LG

Novo polufinale Nevesinja i Glasinca: Sokočani traže put do finala

Futsaleri sokolačkog Glasinca sutra će u Nevesinju igrati polufinale Kupa Republike Srpske protiv istoimene domaće ekipe.

U reprizi polufinala iz 2019. godine, kada je Nevesinje izbacilo Glasinca, ovaj put Sokočani žele da naprave korak više i plasiraju se u finale. Ove sezone su se već sastajali dva puta, na Sokocu je slavio Glasinac 4:3, a u Nevesinju je bilo 6:3 za domaće. Te 2019. godine Nevesinje je osvojilo duplu krunu, ali je nepravedno ostalo bez plasmana u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, ali u Glasincu su spremni sasda za revanš i da probaju doći do finala.

- Znamo da nas čeka izuzetno teška utakmica. Zasigurno neće biti lako. Svi znamo koliko je Nevesinje ozbiljna ekipa i stanje na tabeli ove sezone ne pokazuje realno njihov kvalitet. Uz to igraju na svom terenu, a isto tako jako dobro znamo koliko je teško igrati tamo. Ipak, nećemo se unaprijed predati, idemo da damo sve od sebe i da probamo da se plasiramo u finale Kupa. To bi bio lijep način za završetak ove sezone, rekao nam je Dejan Debelnogić, prvotimac Glasinca.

Utakmica Nevesinje - Glasinac igra se sutra od 19.30, dok se u drugom polufinalu od 18.00 sastaju Čelinac i Policajac.