XS
SM
MD
LG

Skugrić piše istoriju

SKUGRIĆ – Gubili su na „Grabicima“ brojni poznati i priznati klubovi, a sada je i Brdo Hambarine palo u skugrićkoj ravnici. Tim na čijem je čelu Čedomir Mišić diktirao je tempo, nije želeo da protivniku prizna ulogu favorita, sve je zavisilo od njih samih. Oba pogotka delo su iskusnog Dražena Lukića, najdominantnije figure na terenu kojeg je u 71.minutu, nakon povrede, domaća publika ispratila gromoglasnim aplauzom. Zamenio ga je veteran Pero Filipović koji je ubrzo nepropisno zaustavljen u šesnaestercu gostiju, ali je šut Đorđa Jovića u 73.minutu sa „bele tačke“ pročitao golman Brda Jadranko Vidović.

Zahvaljujući dugogodišnjem sportskom radniku Sretku Mišiću, koji je bio komesar bezbednosti na ovoj utakmici, sve je proteklo bez i najmanje mrlje. Ovaj meč bio je praznik fudbala, podsetio je na najlepše dane Skugrića. Ova generacija fudbalera najavljuje nešto novo.

Ili povratak svetle istorije…

1/16 finala Kupa „Dr Milan Jelić“: Skugrić – Brdo Hambarine 2:0 (1:0)

Stadion: Grabici. Gledalaca: 250. Sudija: Dean Jokić(Teslić). Strelac: Lukić u 24.i 58.minutu. Žuti kartoni: Jović, Stjepanović, K.Filipović, Lazareski(Skugrić), Miljević, Isaković(Skugrić).

SKUGRIĆ: Ilić -, Stjepanović, Jović, Savić, S.Filipović(od 89.min.Lazić -), Popović, Lazareski, Bajunović, Ristić, Lukić(od 71.min.P.Filipović -), K.Filipović.

BRDO HAMBARINE: Vidović, Karupović, Vujatović, Miljević(od 62.min.Vojniković), Isaković , Petković , Harambašić, Mijić , Sarhatlić, Mešić(od 37.min.Mikić ),Živanić(od 46.min.Dedić).

Igrač utakmice: Dražen Lukić(Skugrić).