XS
SM
MD
LG

Pazarci sutra testiraju "rudare" u Lazarevcu

Foto: facebook.com/fknovipazar.zvanicna

Novi Pazar je iskoristio dvonedeljnu pauzu da skokne do Sarajeva i odigra prijateljsku utakmicu sa istoimenim bosanskim premijerligašem. Prijatan izlet do stadiona Koševo ulepšali su pobedom od 3:2. Na naše pitanje da li su šansu dobili igrači sa manjom minutažom, trener Milan Milanović negira i napominje da su i jedni i drugi igrali u najjačim sastavima, sa manjim izmenama. Cenjeni strućnjak nije želeo da povuče paralelu između naše Superlige i Premijer lige BiH-a, ali se da zaključiti po odnosu snaga i uspehu klubova u evropskim kupovima da smo po kvalitetu ispred.

Sutra odlaze u Lazarevac na megdan Kolubari, o kojoj je Milanović izneo svoj sud.

- Kolubara je posebno nezgodan domaćin, igraju čvrsto, jako i agresivno, posebno na sredini terena. Mi ne obraćamo pažnju na to i suprostavićemo se našom napadačkom igrom, naravno koliko nam protivnik dozvoli svojim agresivnim pristupom - kaže poznati stručnjak, ne iznoseći previše detalja vezanih za kadrovsku situaciju, uz napomenu da ima dosta povređenih igrača. Sa utakmicom manje, Novi Pazar sa četiri boda zauzima 15-u poziciju na tabeli i svaki osvojen bod biće zlata vredan.

U međuvremenu stigla su nova pojačanja u smiraj prelaznog roka. Iz Metalac je došao Maksimović, a iz Uzbekistana štoper Bubanja. Balaž je uzeo ispisnicu i karijeru će nastaviti u prvoligašu Železničaru